Roksii89
Fanka BB :)
@Pixie_Dixie powiedz mi kochana, a ty miałaś bo jesteśmy w tej samej klinice
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To teraz już będzie z górkiDziewczyny możecie być ze mnie dumne. Właśnie zrobiłam sobie sama zastrzyk. Pierwszy w życiu :-) :-)
@Pixie_Dixie powiedz mi kochana, a ty miałaś bo jesteśmy w tej samej klinice
No pięknieDziewczyny możecie być ze mnie dumne. Właśnie zrobiłam sobie sama zastrzyk. Pierwszy w życiu :-) :-)
Dziewczyny możecie być ze mnie dumne. Właśnie zrobiłam sobie sama zastrzyk. Pierwszy w życiu :-) :-)
Ja też panicznie boję się igieł. Przy pierwszym zastrzyku który dawał mi mąż 4 miesiące temu o mało nie zemdlałam. Teraz nie miałam wyjścia. Ale jutro przy tym bolącym chyba uśmiechnę się do bratowej :-)Super, podziwiam cie bardzo.
Ja strasznie sie boje samej mysli na temat zastrzykow i kto mi je bedzie podawal. Bo ja okropnie boje sie igiel, a moj maz stwierdzil ze on nie da rady mnie kloczobaczymy jak juz przyjdzie czas na ich podawanie
![]()
U mnie wyglada , ze nie w tym cyklu ten transferKiedy masz dostać @ może będziemy miały w ten sam dzień transfer
. Endometrium juz mialam w drugiej fazie i lekarz nie byl zadowolony. Mowil, ze "jakos to u mnie szybko" i ze "nie zareagowalam na ten estrofem tak jak on myslal ze zareaguje.