yplocka1
Fanka BB :)
Bole brzucha nic nie znaczą.Mnie też boli boję się że znowu się nie udało![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bole brzucha nic nie znaczą.Mnie też boli boję się że znowu się nie udało![]()
Czyli widocznie u mnie w klinice nie przypisują clexane kurde teraz będzie mię korcic, żeby wziąć ma własną rękę bo pamiętam tu z forum, że po clexane są większe szanseJa brałam tydzień przed transfetem
Nie panikuj kochana [emoji8] Ja co 3 min w majtki zaglądałam bo myślałam, że okres dostaje. A tescior pozytywny. Brzuch był typowo okresowy.Brzuch zaczyna mnie bolec jak na okres [emoji30] myślicie ze mogę w 6dpt wziasc nospe ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak się udaje objaw jest taki sam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Mnie też boli boję się że znowu się nie udało![]()
Pytanie do dziewczyn, które po transferze po crio brały clexane, moje pytanie, czy przed transferem też podaje się clexane, czy dopiero po transferze bo mi doktor kazała tylko acard, a w domu po cioci mam 30 amp
hi hi ...mi tez takie glupie pomysly chodza po glowieDziewczyny ratunku !
Korci mnie żeby jutro zrobić test a wiem , ze to głupie [emoji17][emoji17][emoji17] jutro 6dpt ... zwariuje do czwartku[emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam zalecenia od immunologaCzyli widocznie u mnie w klinice nie przypisują clexane kurde teraz będzie mię korcic, żeby wziąć ma własną rękę bo pamiętam tu z forum, że po clexane są większe szanse