Roxii no nareszcie jakieś wieści i to pozytywne.
Skoro teścior wychodzi coraz mocniejszy to ok.
Zkichanie u was z tą selekcją, ja bym pojechała autem do najbliższej pl przychodni i za 100 funtów masz wizytkę i usg. Zobacz w necie adresy polskich przychodni w okolicy albo chociaż pl gina
Nic się nie denerwuj, myśl pozytywnie, dużo odpoczywaj, tak jak to każą w ciążach z plamieniami itd, ogranicz ruch do minimum, praca, wc lodówka a tak leż i niech tatuś ci dogadza.
Zdażaja sie plamienia, krwawienia przez kilka miesięcy w dniu @ no niestety tak bywa. Puki to takie leci jak by chciało a nie mogło to ok. za 2-3 dni powinno przejść więc duzo relaksu na ten czas kochana a będzie ok.
Sikaj testów ile wlezie, jak ci to pomaga, puki sa 2 krechy coraz mocniejsze to nadzieja rosnie...
Zapomniałam, które jeszcze dzis miały betkę, za duzo tłustego dzis zjadłam a jeszcze mały na mnie wisi bo wpadł na ciasteczka.
Gratuluje wszystkim z pozytywnymi testami i betkami i myśleć pozytywnie mi tu.
Syhla tobie powodzenia na punkcji... teraz to najbardziej stresujące dni przed toba kochana, ale będzie ok i dzielnie z koleżankami podbijesz nasze pozytywne statystyki...
Lotinda przykto mi, że wam się nie udało, ale musicie walczyć dalej... w końcu i do was los się uśmiechnie... musi