ja w niedziele.to bedzie 33 dpt .to juz serduszka piwinno byc slychac.przynajmniej mam taką nadziejeTeż na to liczę, że już usłyszę serducha i dlatego nie idę wcześniej :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w niedziele.to bedzie 33 dpt .to juz serduszka piwinno byc slychac.przynajmniej mam taką nadziejeTeż na to liczę, że już usłyszę serducha i dlatego nie idę wcześniej :-)
Bedzie...Więc go właśnie lyknelam. Mam nadzieję że będzie ok
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo nie tylko nie to, może jeszcze nie wszystko stracone! caly czas trzymam kciuki jesteś mi bliska jak Magda w tym samym czasie miałyśmy transfer będzie dobrze musi być
Napewno będzie :-) ja jadę do kliniki jak mi doktor kazała później już idę do mojego ginekologa w mieścieja w niedziele.to bedzie 33 dpt .to juz serduszka piwinno byc slychac.przynajmniej mam taką nadzieje
Moja tez- mam dwa psiaki...daje radę tylko dzięki tej dogoterapiiJedyny pozytyw - kocur wrócił do kuwetyi nie opuszcza mnie na krok, mała przylepa, moja jedyna radość zwierzaki
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Już @ kiedy planowo powinna przyjść? może to jakiś krwiak często się zdarza.Niestety życie jest okrutne, po południu koło 14:00 poczułam takie skurcze co jakiś czas chwytały i puszczały, wzięłam nospe, poszlam za jakiś czas do ubikacji patrzę a na wkładce różowo...Zaraz łzy w oczach co tu robić ledwo po wizycie byłam u mojej pani doktor, ale nie badała mnie...Więc trzy wdechy i dzwonię do niej kazała leżeć, i zwiększyła dawkę progesteronu od razu proszę wziąć, a jak miesiączka się rozkręci odstawić leki i oznaczyć mimo wszystko w poniedziałek betę...
O Nieee proszę nieChyba już nie muszę właśnie zaczęłam krwawić - to chyba znowu koniec![]()
Już @ kiedy planowo powinna przyjść? może to jakiś krwiak często się zdarza.
Ja np. planowo mam dostać @ w poniedziałek i boję się strasznie bo mówią, że w ciąży jak jest planowo @ to można krwawić, dzisiaj już mąż się do mnie np. nie zbliża bo już jestem wredna jak na @
Ja liczę na to, ze jeśli faktycznie masz planowo @ to pojawiło się tylko plamienie bo często się tak dzieje
Ja liczę na to, że będzie Oki!Planowo za około 6dni powinnam dostać miesiączkę...
nic jeszcze nie jest przesądzone Kochana.ja tez krwawilam ,myslalam ,ze juz po ale zrobilam test i dwie kreseczki .potem plamilam pare razy a dzis zaczal sie 7 tydzien ciazyChyba już nie muszę właśnie zaczęłam krwawić - to chyba znowu koniec![]()