tusiaczzek1988
Fanka BB :)
A jak radzicie sobie z zaparciami? Kurka nooo prędzej bym jajo dziś zniosła niż się wypróżniła, no ani za bardzo popchnąć ani jak, no maskara 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ooo kurde może faktycznie jest ten krwiak jak to dobrze,że masz dzisiaj to usg lez do tego czasu i odpoczywaj i koniecznie po wyjściu daj odrazu znać trzymam kciukiBoze kochany,znowu plamie .!tym razem na czerwono!!!!dzis mam usg o 18.30.nie wierze,ze to sie dzieje!!!!Dziewczyny bardzo sie boje,jestem przerazona!!!![]()
Odezwalos ie mojenposrane poczucie humoru: palcem :dA jak radzicie sobie z zaparciami? Kurka nooo prędzej bym jajo dziś zniosła niż się wypróżniła, no ani za bardzo popchnąć ani jak, no maskara![]()
Ja sobie nie radzę próbuje już wszystkiego i 3 dzień nic masakra jakaśA jak radzicie sobie z zaparciami? Kurka nooo prędzej bym jajo dziś zniosła niż się wypróżniła, no ani za bardzo popchnąć ani jak, no maskara![]()
Spróbuj jogurtów activia i suszon śliwek lub takich z puszki.A jak radzicie sobie z zaparciami? Kurka nooo prędzej bym jajo dziś zniosła niż się wypróżniła, no ani za bardzo popchnąć ani jak, no maskara![]()
Ja już np. tego próbowałam i nic, nawet siedzę i masuje brzuch plecy i nicSpróbuj jogurtów activia i suszon śliwek lub takich z puszki.

musze sie juz powoli szykowac na wizyte .godzine tam sie jedzie.Trzymaj się Kochana jesteśmy z Tobą, wszystko będzie dobrze, tylko leż i nic nie rób...Będzie dobrze musi być![]()
Jedz na leżąco! Mam nadzieję,że sama teraz nie będziesz prowadzić! trzymam kciuki za was :-*musze sie juz powoli szykowac na wizyte .godzine tam sie jedzie.