M@gda
Moderatorka
Tez tak mysle...Nie szukaj dziury w całym. Gratuluję mamusiu! Twoje szczęście aktualnie świetnie się rozwija [emoji11]
[emoji127] 28.10.2017
Jest bardzo dobrze!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak mysle...Nie szukaj dziury w całym. Gratuluję mamusiu! Twoje szczęście aktualnie świetnie się rozwija [emoji11]
[emoji127] 28.10.2017
Wiesz ja się na tym wogole nie znam... Po 8 latach starań pierwszy raz jestem tu gdzie jestem i boję się jak cholera.... I będę się już o tego Malucha martwią do końca życia...Nie szukaj dziury w całym. Gratuluję mamusiu! Twoje szczęście aktualnie świetnie się rozwija [emoji11]
[emoji127] 28.10.2017
Joko, jest kalkulator hcg.w necie. Jesli jestes bardzo zdenerwowana beta, po prostu policz tam przyrost. Zobaczysz ze pokaze ci, twoje przyrosty sa w normie.Wiesz ja się na tym wogole nie znam... Po 8 latach starań pierwszy raz jestem tu gdzie jestem i boję się jak cholera.... I będę się już o tego Malucha martwią do końca życia...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bedzie dobrze po tylu przejsciach musi byc [emoji4] [emoji110] [emoji173]Wiesz ja się na tym wogole nie znam... Po 8 latach starań pierwszy raz jestem tu gdzie jestem i boję się jak cholera.... I będę się już o tego Malucha martwią do końca życia...
Pytaj ile chcesz, ale sie nie denerwuj!Przepraszam was dziewczyny ze tak się was dopytuje o te przyrosty... Teraz stres żeby maluszek był tam gdzie być powinien... Myślicie że w poniedziałek jest szansa że pęcherzyk bedzie widoczny...
Dziś 15 dptPytaj ile chcesz, ale sie nie denerwuj!
Ktory dzien po transferze jestes?
Wiecie co, A ja się tak zastanawiam na temat tego relanium...ze jest na nie przyzwolenie a nawet jest polecane a jest to przecież bardzo silny lek , szybko uzależniający No i jest na recepte. Wy same prosicie o niego lekarza czy inicjatywa jest z jego strony?Ja bardzo polecam relanium po transferze teraz za trzecim podejściem pierwszy raz poprosiłam lekarza o relanium i dużo mi pomogło, bardzo mnie wyciszyło i uspokoiło, naspe również polecam długo nie odczuwałam żadnych bólów brzucha.
Powinnas widziec pecherzyk juz i gdzie jest umiejscowiony.
Oby było widać i by wszystko było ok!! I by maluszek był w dobrym miejscuPowinnas widziec pecherzyk juz i gdzie jest umiejscowiony.