adunnnia90
Fanka BB :)
Dzieki za odp bo zaczelam sie denerwowac...To sie nie martw...problebem bylaby zywa...a stara to po zadrapaniu aplikatorem albo palcem albo nawet po wgryzieniu sie...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki za odp bo zaczelam sie denerwowac...To sie nie martw...problebem bylaby zywa...a stara to po zadrapaniu aplikatorem albo palcem albo nawet po wgryzieniu sie...
Ja brałam teraz w dzien transferu i 3 dni po transferze 1x1Mam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie dostalam relanium i zaszlam w ciaze...Mam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
Ja nie brałam bo też lekarz nic nie mówił i jest okMam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
I nospy też nie bralamJa nie brałam bo też lekarz nic nie mówił i jest ok
Mam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
Ja po ostatnim transferze i komplikacjach tak byłam zdenerwowana że spać nie mogłam, próbuje sobie jakoś pomóc, skoro wiele dziewczyn bierze i nic się nie dzieje a wręcz pomaga to i ja spróbuję, to jest 5 mg relanium?Ja bardzo polecam relanium po transferze teraz za trzecim podejściem pierwszy raz poprosiłam lekarza o relanium i dużo mi pomogło, bardzo mnie wyciszyło i uspokoiło, naspe również polecam długo nie odczuwałam żadnych bólów brzucha.
Nie szukaj dziury w całym. Gratuluję mamusiu! Twoje szczęście aktualnie świetnie się rozwija [emoji11]Co myślicie o przyroscie:
12 dpt 220
14 dpt 440,7
15 dpt 634
Jak tak patrzyłam na Wasze wpisy dziewczyny to u was to lepiej wyglądało
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom