adunnnia90
Fanka BB :)
Dzieki za odp bo zaczelam sie denerwowac...To sie nie martw...problebem bylaby zywa...a stara to po zadrapaniu aplikatorem albo palcem albo nawet po wgryzieniu sie...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki za odp bo zaczelam sie denerwowac...To sie nie martw...problebem bylaby zywa...a stara to po zadrapaniu aplikatorem albo palcem albo nawet po wgryzieniu sie...
Ja brałam teraz w dzien transferu i 3 dni po transferze 1x1Mam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie dostalam relanium i zaszlam w ciaze...Mam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
Ja nie brałam bo też lekarz nic nie mówił i jest okMam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
I nospy też nie bralamJa nie brałam bo też lekarz nic nie mówił i jest ok
Mam pytanie o relanium, u mnie w klinice się nie stosuje nie wiedzieć czemu, a widzę że sporo nas tu bierze, chciałabym na własną rękę wziąć tylko nie wiem czy od dnia transferu i w jakiej dawce?
Ja po ostatnim transferze i komplikacjach tak byłam zdenerwowana że spać nie mogłam, próbuje sobie jakoś pomóc, skoro wiele dziewczyn bierze i nic się nie dzieje a wręcz pomaga to i ja spróbuję, to jest 5 mg relanium?Ja bardzo polecam relanium po transferze teraz za trzecim podejściem pierwszy raz poprosiłam lekarza o relanium i dużo mi pomogło, bardzo mnie wyciszyło i uspokoiło, naspe również polecam długo nie odczuwałam żadnych bólów brzucha.
Nie szukaj dziury w całym. Gratuluję mamusiu! Twoje szczęście aktualnie świetnie się rozwija [emoji11]Co myślicie o przyroscie:
12 dpt 220
14 dpt 440,7
15 dpt 634
Jak tak patrzyłam na Wasze wpisy dziewczyny to u was to lepiej wyglądało
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom