Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam wizytę w ostatnim dniu brania zastrzyków więc pewnie jak będzie lipa z pęcherzykami to mi jeszcze coś "dołożą" ale mam nadzieję, że to wystarczy by wyhodować jajeczka piękne. Boszzz jakie to wszystko skomplikowane żeby się udało... jakim cudem ludzie wpadają?
w jakim dniu po transferze zrobilaś usg?Nie czekałam do poniedziałku, tylko juz dziś pomimo tego ze jestem na urlopie pojechałam na usg. Bałam sie bardzo, ale okazało sie, ze pęcherzyk jest w macicy, a zarodek ma 1,8 mm ;-) za 7-10 dni kolejne usg - będę czekać na serduszko [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
w jakim dniu po transferze zrobilaś usg?
Dziewczyny kochane powiedzcie jak liczymy wiek zarodka? Czy już od dnia punkcji i zapłodnienia czy dzień następny? Chodzi mi ze będę miała podane 3 dniowe i jak te dni liczyć? Może głupie pytanie ale nie wiem bo to pierwsza procedura.
a test z krwi?W 26
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a test z krwi?
jakies objawy? wiem,ze kazda z nas przechodzi inaczej!Dopiero w 13 dniu, zgodnie z zaleceniem kliniki. Ale miałam podany dwudniowy, dlatego nie spieszyłam się z betą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom