• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zanim was doczytam... po poludniu odkaslalam czop ropny, na szybko umowilam sie do lekarza i... mam delikatna angine ropna :) a ja sie dobrze czuje! Mam siedziec w.domu przez tydzien i brac duomox. Konsultowalam z moim ginekologiem i mam brac ten duomox. Takze tego... ogolnie super!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zanim was doczytam... po poludniu odkaslalam czop ropny, na szybko umowilam sie do lekarza i... mam delikatna angine ropna :) a ja sie dobrze czuje! Mam siedziec w.domu przez tydzien i brac duomox. Konsultowalam z moim ginekologiem i mam brac ten duomox. Takze tego... ogolnie super!

Patrz! To po tym Twoim przeziębieniu ostatnim tak się choróbsko rozwinęło :oo::oo:

M@dzia to w takim razie do łóżka marsz!!!! Anginę trzeba wyleżeć!!! Nie ma chodzenia i przesiadywania na tarasie nawet jak jest upał! Proszę dbać o "naszą" Żywunię!!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry