natalix0
Fanka BB :)
Ale ja mialam blastkę i ogólnie jakieś wysokie wyniki bety, a Ty może później miałaś zagnieżdzenie. ...Ciągle w Ciebie i Twoje Kropki wierzę :*Kochana Ty w 7dpt miałaś 91 to u mnie już by cokolwiek pokazało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja mialam blastkę i ogólnie jakieś wysokie wyniki bety, a Ty może później miałaś zagnieżdzenie. ...Ciągle w Ciebie i Twoje Kropki wierzę :*Kochana Ty w 7dpt miałaś 91 to u mnie już by cokolwiek pokazało
Alfistka bardzo mi przykro[emoji22][emoji22][emoji22] zycie nie jest sprawiedliwebeta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
beta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt
Bardzo sie ciesze [emoji4] teraz jestes spokojniejsza. A szkrab jest uroczy[emoji173]Dziewczyny jestem już w domku.
Więc tak wynik toxo igg Ujemny !!! Czyli był błąd w tamtym labo! Czekając na wyniki myślałam że padne taki stress, jeszcze po wizycie zrobiłam na igm, by mieć pewność że wszystko jest ok. Jeszcze czekam na wynik.
Miałam dziś też badania przepływów i zbadany został malutki tak jak na połówkowym
Tak nam ładnie się pokazał[emoji7]![]()
Jestem szczęśliwa [emoji16]Tylko portfel pusty [emoji28]i gdzie tu myśleć o wyprawce [emoji23]
Ale najważniejsze że wszystko dobrze .
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
2 bardzo dobrej klasy 4 dnioweA ilu dniowe były zarodeczki ? Były dwa podane?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 10dpt miałam 34. Wydaje mi się, że za wcześnie. Poczekaj do 10 dpt i powtórzKochana Ty w 7dpt miałaś 91 to u mnie już by cokolwiek pokazało
Nie wiem czy oni mają takie dobre labolatorium-leczyłam sie u nich i miałam zarodki z dużą fragmentacjąSłyszałyście o nowej metodzie iva?
Link do: Jak pokonać niepłodność? Kraków stosuje rewolucyjną metodę leczenia
20 tys kosztuje
Tule cię bardzo. Bardzo mi przykrobeta-HCG <0,100 mIU/ml 6dpt

Dlatego daj Im jeszcze szanse! Czterodniowe, więc i beta powinna być później. Zrób w poniedziałek :*2 bardzo dobrej klasy 4 dniowe
Takie mocne jak sie tylko da [emoji110] [emoji110] [emoji110]Jej nadrobić was to nie lada wyczynWięc my już jesteśmy w domku , przytuliliśmy dziś piękne dwa 3dniowe kropeczki i nie zamierzamy się z nimi rozstawać
Testujemy 2.08 . Trzymajcie za nas kciuki
![]()