ewelin86
Fanka BB :)
Skierowanie wypisane w grudniu a histeroskopia pod koniec styczniaJa miałam skierowanie z kliniki i na nfz robiona była
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skierowanie wypisane w grudniu a histeroskopia pod koniec styczniaJa miałam skierowanie z kliniki i na nfz robiona była
Dziewczyny które miałyście histeroskopie czy była robiona w klinice czy na NFZ. Szukam u siebie przyczyny może to przez cesarke która miałam albo po prostu miałam pecha i nie trafiłam na odpowiedni zarodek![]()
To szybkoSkierowanie wypisane w grudniu a histeroskopia pod koniec stycznia
Moje 4 zarodki też były super a jednak klapa myślałam że jak mam dziecko naturalnie to mi się szybciej uda ale jednak nieRobilam histero przed tym teraz podejściem,bo tez jestem po cc i szukalam przyczyny gdzie się da.
Miałam na nfz i wszystko mam w porządku.
Na ten odpowiedni zarodek możemy tak trafiać jak w totolotka.
U mnie juz tyle straconych dobrych zarodków.
W Gyncentrum przyjmuje dr. Gajewska-Kucharek. Ja od niej miałam skierowanie bo na początku u niej sie leczyłam w Krakowie. Ona pracuje w szpitalu w Świętochłowicach i tam miałam wykonany zabieg. Nie każdy szpital robi histeroskopię.To szybkociekawe czy u mnie też by zrobili na NFZ muszę się rozeznać zawsze to trochę kasy zaoszczędzone
O super bardzo Ci dziękuję za wiadomość. Dr Gajewska Kucharek bardzo sympatyczna robiła mi pierwszy transfer, i też przyjmuje w gyncentrum w Częstochowie to może do niej się udaćW Gyncentrum przyjmuje dr. Gajewska-Kucharek. Ja od niej miałam skierowanie bo na początku u niej sie leczyłam w Krakowie. Ona pracuje w szpitalu w Świętochłowicach i tam miałam wykonany zabieg. Nie każdy szpital robi histeroskopię.
Mysle ze i tak koty wygraja w tej walce i dopna swego jak beda chcialy lezec z mala to i tak to zrobiaMimo, że nie czuje niepokoju co do kotów w domu z dzieckiem, a jak wiecie mam ich 4. Będę starała się, żeby nie właziły do łóżeczka, jak dziecko będzie spało.
A czy miałaś w ciąży doszczepienia?? Ja słyszałam, że jak sie uda to między 6 a 10 tygodniem ciąży trzeba wziąć jedną szczepionkę