Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroNo to już wiem że to koniec. Nawet ten jeden się nie dzieli... Nie wiem co terazjestem załamana nie wiem dlaczego tak jest i jak to M powiem...
Musisz znaleźć w so ie sile i walczyc dalej! Wiem.co czujesz... uwierz,ale niestety życie jest takie popieprzone...Były zrosty, praktycznie niedrożne jajowody i słabsze ale nie tragicznie jakoś i niepękające pęcherzyki. Reszta wyników wszystko super...
Kochana przykro mi ale jest jeszcze cień nadziei ze się to.zmieni do jutro. A Ty jestes w programie 2+1?Nic nie ruszyły i już nie ruszą a ten jeden jedyny też już praktycznie spisali na straty bo nie chce się dzielić. Wyję od godziny i nie mogę się uspokoić i jestem wściekła bo jak tyle rzeczy było nie tak to powinni coś na etapie stymulacji z tym zrobić albo nie dopuścić w ogóle do punkcji. No ale oni mają super procedura wykonana kasa zwinięta i ch..j co ze mną![]()
No to już wiem że to koniec. Nawet ten jeden się nie dzieli... Nie wiem co terazjestem załamana nie wiem dlaczego tak jest i jak to M powiem...
Bardzo mi przykroNo to już wiem że to koniec. Nawet ten jeden się nie dzieli... Nie wiem co terazjestem załamana nie wiem dlaczego tak jest i jak to M powiem...
Kochana a jakim szlas protokolem?? Zapytaj co mozesz zrobic ze swojej strony zeby tych oocytow bylo wiecej, czy moze podejsc tym razem innym protokolem, moze to u Ciebie zadziala. Zapytaj jalie witaminy lykac, czego unikac. Nie wiem jak Ci pomocMacie jakiś pomysł czy dwa tygodnie przed @ mogę zacząć już coś brać, czy w połowie cyklu da się już coś ruszyć i o co dopytać lekarza?