kredka82
Fanka BB :)
Ja mam 0.2U mnie znowu tarczyca rozjechana , dzisiejsze Tsh 0.19jestem załamana...nie mam już siły...i znowu zamiast skupić się na procedurze to najpierw będę leczyć tarczycę
((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 0.2U mnie znowu tarczyca rozjechana , dzisiejsze Tsh 0.19jestem załamana...nie mam już siły...i znowu zamiast skupić się na procedurze to najpierw będę leczyć tarczycę
((
SuperDziewczyny mam wynik 33.1 w 6spot co o tym myślicie
Leczysz się na nadczynność?Ja mam 0.2
Ja mam 2,2 tsh robilam ft3 ft4 i lekarz ginekolog i endokrynolog do którego chodze tłumaczyli mi ze jak zbją mi tsh większymi dawkami to niedoczynność zmieni się w nadczynność tarczycy na co wskazują moje ft3 i ft4 dlatego nic mi nie zmieniano jestem przed transferem.Moka ,problem w tym ,ze kazde Labo ma swoje normy i ciezko w temacie dojsc do ladu.Moja norma jest np.do 2,20 ,a mam 1,20 czyli jest ok. Jesli chcesz miec absolutny spokoj w temacie ,sprawdzila bym Ft3,Ft4,przeciwciala anty TPO, wtedy bedziesz miala kompletny obraz i mozesz temat odhaczyc. Zbijasz np. Euthyroxem .Musialabys isc do endokrynologa ,nie wiem czy ci to przepisze ,bo lekarze maja na ten temat rozne zdania i tak jak ci napisalam nie ma tragedii z 2 mozna spoko zyc ,do ciazy ....hmmm![]()
Cudo :*Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka![]()
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bo caly rozszerzony profil tarczycy mam bardzo dobry oprocz tego tsh. Mialam robiona biopsje cienkoiglowa bo mam kulke na szyi i nic nie wykazalo. Ostatnio moj gin robil mi bardzo dokladne usg z przeplywami itd i jest ok tylko musze co jakis czas kontrolowac. Gorzej by bylo jakbys miala za duzeLeczysz się na nadczynność?
O masakra ale dupek kopnij go w dupe. A sama spakuj sie i jedz do rodzicow. Nie warto zebys teraz sie przy nim denerwowalaDziewczyny ja jestem w ciąży a dzisiaj się dowiedziałam że mąż mnie zdradza... Boję się że przez te nerwy stracę dziecko![]()
Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61
Ooo albo lepiej zrob tak jak pisze anetka wywal mu wszystko przez okno po co pakoeacTo się nie stresuj bo ciąży to nie służy tylko spakuj bydlaka w jedna reklanowke i niech idzie w ch*j. Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ludzie się rozchodzą, potrafią się w kimś innym zakochać ale zdrada to juz kure*two.
Dupek nie jest ciebie wart.
[emoji127] 28.10.2017
Może zwiększ luteine i nospe i magnez bierz ?Tez sie ciesze ale trzymam emocje na wodzy bo bol podbrzusza dalej jest. Leze caly czas. Pisalam do gina i kazal lezec kilka dni