Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w klinice przewaznie nie ma z tym problemu,zwykly endo moze krecic nosem bo w jego mniemaniu wszystko jest okMi moja ginekolog w klinice przepisuje
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedźTak z biopsji nasienie zamrozili ale komórki zaplodnili świeżymi bo nie było tak że wogóle ich nie było, a stwierdzili że te świeże miały lepszą morfologie. Ja miałam 44 pęcherzyki z których było 25 komórek do zapłodnienia i wszystkie zaplodnili. Mam jeszcze 7 blastocyst które czekają w rezerwie. Ale miałam transfer mrożonego kropkato nasze pierwsze podejście. U nas problem jest po stronie męża
Ale to już mało ważne cieszymy się i czekamy na przyrost, w poniedziałek powtarzam hCG![]()
SuperDziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61
Od pierwszego dni @Dziewczyny dalej czekam na drugi wynik bety... leze caly czas bo jak tylko wstane to boli.
Powiedzcie mi jeszcze jak sie liczy tyg ciazy po ivf? Jezeli @mialam 4.07 punkcje 14.07 a transfer 19.07 to jak to licze?
Ja biore euthyroxA czym to cholerstwo się zbija? Kurczę a już myślałam że skoro max jest 4 to moje 2 to dobry wynik... Muszę luknąć jaki ostatnio miałam...
UUUOOOOOO!!! SzaleństwoDziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61
[emoji1][emoji1][emoji1]Dziewczyny mam bete z dzisiaj. 187 w 9dpt. W 7dpt byla 61