Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnam już spać bo rano wstaje o 5 bo o 7:30 mam byc już na izbie przyjęć Ale problem jest taki ,ze się spać nie chce wyjątkowo jakaś spokojna jestem wiem ,ze będzie dobrze o 9 punkcja dam znać ile pobrali; )
Jestem pozytywnie nastawiona bardzo spokojnie do tego podchodzę; )Daj znać konieczniei idź już spać żebyś się wyspała, musisz być rano wypoczeta i pozytywnie nastawiona
Trzymamy kciuki!
Hehe też to mówię M ze ja to sie wyspie a on będzie siedział; ) i czekalJutro się wyspisz w czasie punkcji i po![]()
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej dziewczynki dziś przytuliłam 2 maluszkimam nadzieję że zechcą ze mną zostać
Ja mialam jeden i dwa miesiące antykiDziewczyny która z was miała 3dawki zaszczykow na wyciszenie? Ja już dziś myślałam że zaczniemy hormony a tu ciach dziś pierwszy zaszczyk a potem jeszcze Dwa . Może początkiem października zacznę hormony. A ja już bym chciała no cóż dalej zostało mi tylko czekanie.
Podnosze temat[emoji6]Dziewczyny jutro o 10 rano mam wizyte.
Czy mam dzis i jutro rano normalnie brac progesteron dopochwowo czy wypic?