kredka82
Fanka BB :)
A ja tak bo kazdy bol moze byc niepokojacyJa jestem 3 dzień i też mnie tak brzuch nisko boli ale biorę nospe tyle leków mam to chyba normalne tak mi sie zdajewięc tym się jakos nie przejmuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja tak bo kazdy bol moze byc niepokojacyJa jestem 3 dzień i też mnie tak brzuch nisko boli ale biorę nospe tyle leków mam to chyba normalne tak mi sie zdajewięc tym się jakos nie przejmuje
Ja mam tylko utrogestan i nic innegoJa nie biorę nospy bo te bóle nie są aż tak intensywne a poza tym już chyba dosyć tych lekowTrzymam kciuki za na obie.
![]()
To go nagrywaj a potem spisz wszystko i ny to zweryfikujemy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Kredka ja czasami czuje lekki bol jajnikow a mocniejszy jak oddaje mocz, zwlaszcza jak przy dlugo wstrzymam siusiu. Dodam ze ja nie mialam ingerencji w moje jajniki typu punkcja, wiec te pobolewanie to chyba od maluszków ktore sie zadomowiły w brzuszku[emoji4]. Nie moge sie doczekac wizyty jutro ale z drugiej strony do lekarza ktorego ide ma zle opinie ze naciagacz i sie boje ze jutro mi nawymysla zeby kilka wizyt zaliczyc kolejnych.
Nie mamy już na to wpływu a stresowanie sie nic nam nie da musimy być dobrej myśliA ja tak bo kazdy bol moze byc niepokojacy
Allo mlr-y na poziomie 3%. Kochana jestem już po 5-ciu nieudanych transferach. Wszytsko związane z in vitro moim zdaniem ma na nas ogromny wpływ. A to faszerowanie się takimi ilociami leków.Misis a jakie miałaś wskazania do szczepień? Nie miałaś wątpliwości? Jednak jest to ingerencja w immunologię.
Odrazu zaczęłam brać luteine, mialam zapas po in vitro jak tylko odebralam pierwszy wynik i rozmawiałam z lekarzem. Teraz czekam, jestem nad jeziorem, ale spróbuje zrobić gdzieś tu hcg w poniedziałek zobaczmy co będzie[emoji110][emoji110][emoji110]ale maja tendencję wzrostową. Biochemiczna jest jak beta spada. Powtórz badanie w poniedziałek. A masz jakąs luteinę w domu bo ja był chyba sobie zaaplikowała albo wczesniej z lekarzem się skontaktowała o ile masz kom
Dobre[emoji3] mąż bedzie nagrywal a do was przyjdę na konsultacje co jak co tu kazda cos wie i doradzi[emoji13] Najbardziej sie boje jak mu powiem ze ciaza po ivf to moze wymyslac jakies kontrole i bedzie mnie stresować ze z ciążą jest cos nie tak. Jak mi powie ze cos nie tak to sie wybiore do innego albo do pl polece do kliniki. Ja nie mam zaufania do polskich ginekologow w uk co przyjmuja w prywatnych polskich klinikach juz u jednego dalam sie zwodzic i stracila czas i pieniadze.To go nagrywaj a potem spisz wszystko i ny to zweryfikujemy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Allo mlr-y na poziomie 3%. Kochana jestem już po 5-ciu nieudanych transferach. Wszytsko związane z in vitro moim zdaniem ma na nas ogromny wpływ. A to faszerowanie się takimi ilociami leków.
a ile dni jesteś po transferze i czy u ciebie też jest ciąża? bo tyle was że nie pamiętamUtrogestan 3x2, duphaston 3x1, fragmin, encorton, estrofem 3x1, mefacit, spasmolina 3x1, relanium (bralam do 4dpt) + suplementy. Spasmoline kazał mi dr wczoraj odstawić i dziś brzuch już boli nie tak rozciągająco tylko skurczowo a nie mam ani tabletek ani recepty
Do d...z tym wszystkim.
a ile dni jesteś po transferze i czy u ciebie też jest ciąża? bo tyle was że nie pamiętamteż biorę encorton ale od przed wczoraj ginek kazała mi odstawić acard i encorton przez 7 dni po poł tabletki brać już mam i po 7 dniach koniec, trochę obawiam się odstawiania tych leków ale chyba wie co robi
duphaston też biorę 3x1 i luteine 3x2 i progynove 1x1 i kwas foliowy,a brzuch to mnie pobolewa jak na @ czasami, ale chyba boli bo macica się rozciąga
![]()