dżoasia
Fanka BB :)
Ja mam właśnie pracę wymagającą wysiłku więc może to od tegoChyba tak bedzie najpeliej, jesli plamienia nie ustana. Wczoraj "ogarnialam" ogrod, wiec moze przesadzilam z tymi pracami, dosyc sporo dzwigalam :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam właśnie pracę wymagającą wysiłku więc może to od tegoChyba tak bedzie najpeliej, jesli plamienia nie ustana. Wczoraj "ogarnialam" ogrod, wiec moze przesadzilam z tymi pracami, dosyc sporo dzwigalam :/
gratulacjeDziewczęta właśnie przed chwilą dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę![]()
Będzie dobrze! U mnie z 9 dobrych było 7 i ze wszystkich ładne zarodki były (6 zapładnianych).Dziewczyny już jestem po punkcji leżę w szpitalu i odpoczywamwłaśnie dostałam informację że pobrali 12 ale wszystkie nie są dobre więc zobaczymy jak to bedzie.. A ja potrzebuje tej mojej magicznej jednej
![]()
Kochana a nie zaproponowali Ci transferu? Jak zarodki są słabe to czasem robią wcześniej transfer, bo zarodeczki mają teoretycznie większą szansę u mamusi jak na szkiełku...Witajcie dziewczynki ,
Życzę Wam aby Wasz dzień był lepszy od mojego.
Dzwoniła Pani embriolog mój jedyny zarodek zaczął się dzielić ale bardzo słabo...
Zapytałam ja jaką mam szanse na sukces ? Odpowiedz: bardzo małą... To 4 dobaale nadal obserwują....
A więc jedna procedura poszła się .... A ja nie dość że nie mam transferu to jeszcze zero zamrożonych zarodków i zero zamrożonych komórek...
A od lekarza usłyszałam : tak się zdarza...proszę się nie zrażać...
Niech mnie ktoś dobije...
ciesze sie, ze Tobie sie udalo.Mi tak, ustały jak zaczęłam brać progesteron - schizowałam, że pewnie przerośnięte endo i nic z tego ale jak na razie beta pozytywnaBędzie dobrze!
![]()
Na razie tylko po pozytywnej becieciesze sie, ze Tobie sie udalo.Brzuch mnie nie boli, tylko te plamienia zauwazylam dzisiaj rano. Skoro piszesz, ze tez tak mialas i transer sie udal to i u mnie chyba wszystko ok. Dla pewnosci zadzwonie pozniej do kliniki.
Dzieki wielkie za odpowiedz. A Ty w ktorym tc juz jestes?
spisane. masz jeszcze jakieś fajne sałateczki na kolację zdrowe?Jak lubicie polaczenie miesa z owocami to polecam salatke: kasza bulgur, rukola, czerwona papryka, kurczak opiekany w occie balsamicznym i czosnku a do tego sos ze zblendowanego melona i swiezej bazylii... posrakacie sie ze szczescia!!!
Super. GratulujęDziewczęta właśnie przed chwilą dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę![]()
hmmmm...spisane. masz jeszcze jakieś fajne sałateczki na kolację zdrowe?![]()
Ooo to trzynam mocno kciuki za piekny przyrostNa razie tylko po pozytywnej beciejutro spr przyrost ale wygląda to dużo lepiej niż poprzednio
![]()