M@gda
Moderatorka
Nasz aktualny rzad powoli robi wszystko zeby je zakazac, albo chociaz zmniejszyc skutecznosc do blisko zera.A w PL rzad juz nie refenduje in vitro?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nasz aktualny rzad powoli robi wszystko zeby je zakazac, albo chociaz zmniejszyc skutecznosc do blisko zera.A w PL rzad juz nie refenduje in vitro?
Cudnie. Odpoczywaj. Dawaj znac jak sie czujesz!!Kochane jestem już w drodze do domkudostałam zwolnienie na 2 tygodnie i będę leżała
zestresowalam się bardzo..... 5dniowa blastusia
na bete mam maszerowac za 10dni
![]()
My mieliśmy ICSI ale nie musieliśmy za to dopłacaćA robicie klasyczne in vitro? Czy imsi?
Bo cenowo sporo się różnią...a u nas morfo plemników 2 % więc pewnie lepsze by było imsi...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy od kliniki. My za embrio glue i ICSI nic nie doplacalismyGdyby i u nas tak było...
Czytam że nie ma jeszcze badań że imsi jest bardziej skuteczne...
Jest tyle dodatkowych bajerów do ivf...oczywiście wszystko kasa...
W Bocianie wariant droższy orientacyjnie 10 tyś. Tańszy 6 tyś...
A droższy nie zawsze znaczy lepszy...
I to są te właśnie dylematy
Tule[emoji8]Dziewczyny i cud się nie zdażył po iui dostałam wlaśnie okresu![]()
Jakbym siebie słyszała też mam jedno dziecko naturalnie i już całą procedurę ivf nieudaną za sobą i też mi się wydaje że wszystko się pierdzieli i się zastanawiam czy może to jest znak że trzeba dać sobie spokój i skupić się na tym dziecku które już jestZ M gdzieś tam wcześniej była rozmowa. Wczoraj też go zagadałam. Boi się tak samo jak ja ale też o tym myśli...
Wiecie,mam takie głupie uczucie że mając już jedno zdrowe dziecko nie powinnam chcieć więcej. Zwłaszcza że wszystkie znaki wskazują że los,natura nie chcą żebym była w ciąży. Że wszystkie moje działania są na siłę,na przekór...
Im bardziej chcę tym bardziej się pierdzieli...
To teraz odpoczywaj a my trzymamy kciukiKochane jestem już w drodze do domkudostałam zwolnienie na 2 tygodnie i będę leżała
zestresowalam się bardzo..... 5dniowa blastusia
na bete mam maszerowac za 10dni
![]()
Ja juz tu "osiadlam" na stale i ciesze sie, ze panstwo wspiera takie osoby jak my, bo w PL to coraz gorzej..Raczej już nie...W DK przynajmniej nie ma takich problemów. Dlatego jeszcze tutaj jestem...
Jeszcze nieWpisana??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie u Was problemy?Jakbym siebie słyszała też mam jedno dziecko naturalnie i już całą procedurę ivf nieudaną za sobą i też mi się wydaje że wszystko się pierdzieli i się zastanawiam czy może to jest znak że trzeba dać sobie spokój i skupić się na tym dziecku które już jest