ewelin85
Fanka BB :)
Niedrożne jajowody lekarz dawał nam duże szanse na to że się uda bo mamy już dziecko a tu dwa transfery poszło 15 tysięcy i się niestety nie udałoA jakie u Was problemy?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niedrożne jajowody lekarz dawał nam duże szanse na to że się uda bo mamy już dziecko a tu dwa transfery poszło 15 tysięcy i się niestety nie udałoA jakie u Was problemy?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wizytę mam juz w środę 13 września.Jutro muszę iść do dyrektorki o wolne prosić.Jakos dasz rade ogarnac wolny dzien a bedziesz spokojniejsza. Kiedy Ci teraz wizyta wypada?
Dziewczyny, jesli nie chcecie sie same wpisywac do kalendarza (co.wam bardzo polecam) dajcie znac na privie, towas dopisze.Wizytę mam juz w środę 13 września.Jutro muszę iść do dyrektorki o wolne prosić.
To mamy wizyty kontrolne w tym samym dniuWizytę mam juz w środę 13 września.Jutro muszę iść do dyrektorki o wolne prosić.
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo. Po prostu ucieklam![]()
Mialam transfer w grudniu ale skonczyl sie poronieniem pod koniec stycznia. Teraz mysle znow o transferze, duzo zmienilo sie w moim zyciu po poronieniu, zmienilam jedzenie, zaczelam cwiczyc, pojechalam na oboz Chodakowskiej aby odreagowac ... i teraz jestem spowrotem. Sa efekty bo z kompletnie nie regularnego cyklu teraz trwa jakies 45 dni
Chcialabym przystapic do transferu moich zamrozonych zarodkow w nastepnym cyklu jak sie uda, bo nie wiem czy nie bedzie to w tym samym terminie co wakacje w pazdzierniku! Mam pytanie jak mieliscie transfer to w jakim dniu cyklu to bylo???
Aśka super wynik, stawiam na jednego kropka, ale ważne, że beta nie spada tylko pnie się w górę jak szalona
Ja w końcu dzisiaj dostałam okres i.... zaczęłam panikować. Niby nie mogłam się go doczekać, żeby zacząć przygotowania do crio a tu radość pomieszana ze strachem. Jutro dzwonię do mojej kliniki i umawiam się na wizytę.
Dziewczyny i cud się nie zdażył po iui dostałam wlaśnie okresu![]()
u mnie jeden jest niedrożny. Albo to był skurcz bo kontrast nawet nie wszedł.Niedrożne jajowody lekarz dawał nam duże szanse na to że się uda bo mamy już dziecko a tu dwa transfery poszło 15 tysięcy i się niestety nie udało
Myślisz, że to wina lekarza że się nie udało?Byłam u prof Wolczynskiego 2 nieudane transfery teraz chodzę do Kriobanku i dr Kaczyńskiej inne podejście i inny plan
Pobralam apke na telefon i sie dopisalam ale nie wiem czy dobrzeDziewczyny, jesli nie chcecie sie same wpisywac do kalendarza (co.wam bardzo polecam) dajcie znac na privie, towas dopisze.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie jeden jest niedrożny. Albo to był skurcz bo kontrast nawet nie wszedł.
No i miałam sprawdzić w laparoskopii...
a znasz przyczynę niedrożności?
Bo u mnie nie wiadomo skąd to ***** się zrobiło...lekarz na początku zebrał wywiad i stwierdził, że mało prawdopodobne że są niedrożne...ale zrobiłam HyCoSy dla spokoju sumienia i wyszło co wyszło...
no i morfologia plemników 2 %. Reszta w normach, ale bez szału....
a no i wiek pewnie też ma znaczenie - 37 lat. Chociaż koleżanka lat 40 i udało się jej zajść. Zaczęła zaraz po mnie...
No właśnie tego najbardziej się boję - że wydam mnóstwo kasy, a efektu nie będzie.
Tak jak pisałam- w sytuacji gdyby chodziło o pierwsze dziecko myślę, że inaczej patrzyłabym na sprawę...
Ja mam na 12:30.A gdzie się leczysz?Ja wrocławski invimed.To mamy wizyty kontrolne w tym samym dniuJa jade na 13.00
![]()