Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
ja też uwielbiam i mam super przepis z kurkami i makaronem plus ser gongorzolla. Jestem od niego uzależniona normalnieJak byś chciała mogę podesłać
![]()
Ja poproszę przepis, bo grzybów mam mnóstwo i kombinuje co z nich robić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też uwielbiam i mam super przepis z kurkami i makaronem plus ser gongorzolla. Jestem od niego uzależniona normalnieJak byś chciała mogę podesłać
![]()
Plan lekarza jest taki że 3 iui na drożną stronę i wtedy ewentualnie jeśli się zdecyduję to laparo.Miałam laparo tam stwierdzili oba niedrożne ale brak endometriozy i reszta ok, po hsg udroznil się jeden jajowod i w tym samym cyklu się udało co najciekawsze z owulacji po nidroznej stronie , po porodzie następne hsg jeden nie drożny drugi trochę przepuszcza kontrastu rok starań następne hsg koniec nadziei oba nidrozne
No to mamy watek na przepisy. Moze pierwszy sie tam w koncu pojawiJa poproszę przepis, bo grzybów mam mnóstwo i kombinuje co z nich robić![]()
No dokładnie, takie myśli właśnie chodzą mi po głowie. Chociaż akurat z endo nie miałam nigdy problemów. Ale za to z polipami tak i tego najbardziej się boję.Normalne, ja tez czekałam a teraz tysiąc myśli czy endo, czy nic tam nie rośnie, ze cos kłuje itd [emoji58] ale gadam ze sobą i tłumacze,ze nie mam wpływu na to co bedzie i tak samo jak złe moze być dobrze [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Laparoskopowe udraznianie a sama laparoskopia zwiadowcza to duża różnicaPlan lekarza jest taki że 3 iui na drożną stronę i wtedy ewentualnie jeśli się zdecyduję to laparo.
Bo ja powiedziałam że się nie poddam laparo. Lekarz zresztą sceptycznie mówi o laparoskopowym udrażnianiu...
Nie tylko on.
Boję się że i ten drugi jajowód mi "zepsują".
Ale może jednak powinnam zrobić tą laparo?
Z drugiej strony jeśli i tak ma się skończyć in vitro to szkoda czasu...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam imsi pomimo, ze plemnki super. Ale ja zdalam sie na klinike a i tak mam wszystko za darmo, nawet leki sa po czesci refundowane w DK.
Dziewczyny i cud się nie zdażył po iui dostałam wlaśnie okresu![]()
Kochane jestem już w drodze do domkudostałam zwolnienie na 2 tygodnie i będę leżała
zestresowalam się bardzo..... 5dniowa blastusia
na bete mam maszerowac za 10dni
![]()
Trzymaj sie kochana[emoji9] Bardzo mi przykro...Dziewczyny i cud się nie zdażył po iui dostałam wlaśnie okresu![]()