reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milo ze pamiętałas:) Najpierw chciałam Was nadrobić a potem jak już przebrne przez nowinki to miałam pisac:) dziś widzę że sama radość:)
Staram się pamiętać o wszystkich ale Twój przypadek jest hmm... szczególny więc tym bardziej :D A ja dziś już zmykam nyny więc cieszę się, że nie czytałaś do końca tylko mi odp wcześniej :D

Z mężem bez zmian. Będziemy się rozwodzić bo oboje nie chcemy razem być ale pomaga mi. Czasem posprząta i jeździ że mną do lekarza
Plamienie niestety jest dalej. Raz mniej raz więcej ale tylko takie ciemne brązowe. Mam nadzieję że to ten krwiak sie oczyszcza
Wizytę mam dopiero 19 września
Dzisiaj byłam u endokrynologa z tsh mam 0,085 ale powiedziała że w I trymestrze tak może być i żeby się nie martwić że Gorzej jest jakby było wysokie. Mam tylko skontrolować za miesiąc :)
Przykro ze tak sie to konczy miedzy wami ale jak macie zyc razem bez milosci i szczescia w ciaglych klotniach tylko ze wzgledu na dzieci to chyba lepiej zakonczyc to w taki sposob. Choc widac ze mimo wszystko jemu zalezy skoro teraz pomaga ci i sie o ciebie troszczy :) ze nie odwrocil sie i nie zajal sie tylko soba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry