reklama

Kto po in vitro?

Mruch, najwazniejszy jest twoj spokoj. Jesli boisz sie ze tyle dziewczyn zaciazylo, ze dla ciebie nie wystarczy... to odpocznij od nas. Wroc tylko z dobra nowina ;)

Oczywiscie chcialybysmy zebys z nami zostala, ale nie kosztem lekow i stresu :) my i tak trzymamy za ciebie kciuki!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Źle mnie zrozumiałyście, nie o to chodzi ze boje sie ze dla mnie zabraknie, bo cieszę sie z każda z Was jak sie udaje, daje mi to tez nadzieje, że można, ze sie zdarza, co jest bardzo pocieszające, tylko jakiś mnie lęk ogarnął ze mi "nam" sie zamówi nie uda i tyle. Z reszta i tak na ten moment mi przeszło pogadałam z mężem i wiem ze robię wszystko żeby sie udało - choć mam poczucie ze można zrobić więcej. Ale co ma być to bedzie.

Powiedzcie mi, jak to u Was wyglada ze słodyczami i Colą? Pozwalacie sobie na małe conieco czy zupełnie odrzucacie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Źle mnie zrozumiałyście, nie o to chodzi ze boje sie ze dla mnie zabraknie, bo cieszę sie z każda z Was jak sie udaje, daje mi to tez nadzieje, że można, ze sie zdarza, co jest bardzo pocieszające, tylko jakiś mnie lęk ogarnął ze mi "nam" sie zamówi nie uda i tyle. Z reszta i tak na ten moment mi przeszło pogadałam z mężem i wiem ze robię wszystko żeby sie udało - choć mam poczucie ze można zrobić więcej. Ale co ma być to bedzie.

Powiedzcie mi, jak to u Was wyglada ze słodyczami i Colą? Pozwalacie sobie na małe conieco czy zupełnie odrzucacie?

Pozwalaj sobie, pozwalaj. Mi moja gin powiedziala, ze nawet w ciazy moge. Oczywiscie bez przesady, ale raz na jakis czas na pewno nie zaszkodzi.

Ja bez słodyczy nie mogę sie obejść. To taki mój narkotyk niestety. Bez coli mogę żyć, ale czasami tez sobie pozwalam.

Ja wierzę w to że mi się uda ale nie wiem w końcu kiedy :p
Nie wiem dlaczego ale zanim miałaś transfer to jak czytałam twoje wpisy to miałam przeczucie że Ci się uda :) zawsze tak pozytywnie pisałas i jakoś innej opcji nie brałam pod uwagę ;) zawsze dla mnie byłaś wygrana :)
Wygrana bede jak malusio bedzie zdrowy i na swiecie. Na razie dalej to do mnie nie dociera:)

Coli nie pijam ale slodycze.... mmmmm :) co zrobie jak lubie... ale duzo zdrowego jedzonka tez jest:) doszlam do wniosku ze po transferze mam byc zadowolona i niczego nie bede sobie odmawiac. Poczucie ze tyyyle poswiecasz, tego nie mozesz, tamtego nie powinnas, to musisz jest zbyt przytlaczajace. Zrob co w Twojej mocy ale bez popadania w skrajnosci:) ja po transferze teraz spalam ile chcialam, lezalam ile chcialam, jadlam to na co mialam ochote iprzynajmniej fizycznie sobie dogadzalam bo psychicznie to wiadomo:]

haha nie! to WY te mordki co krzyczały na mnie :p
dobra miałyście rację. Zanosi się na to, że jestem w ciąży :D Naprawdę. To nie żart. Ja pitole co ja teraz zrobie :D:D:D
Jest malusi pęcherzyk - jeden - ale na swoim miejscu.
I teraz hit - jako "kropkę nad i" do leczenia immuno podamy immunoglobuliny (to się nazywa IgVena - ktos coś na ten temat wie???) Ma być tego kilka kroplówek, z czego jedna kosztuje 4tys... Wyebało mnie z kapci...
suuuuper!!!!!!! :):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry