dżoasia
Fanka BB :)
Ja przez kilka dni mialam pobudki o 4Dzień dobry! Myślałam, że będę pierwsza a tu nic z tegodziewczyny nie ogarniam o 21 już spię bo nie wytrzymuje oczy same mi sie zamykają i wstaje 6-7
jak nie ja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przez kilka dni mialam pobudki o 4Dzień dobry! Myślałam, że będę pierwsza a tu nic z tegodziewczyny nie ogarniam o 21 już spię bo nie wytrzymuje oczy same mi sie zamykają i wstaje 6-7
jak nie ja
A coś jeszcze Ci jest? Jakieś objawy? Znowu jeszcze bardzo mało jem, niby mam na coś ochotę a potem okazuje się że to nie towitam, mam tak samo![]()
No to u mnie wstaje wcześniej przed mJa przez kilka dni mialam pobudki o 4czulam sie jak na mega kacu ale spac sie nie dalo. A teraz od 6 nie spie ale to maz mnie budzi jak sie krzata i szykuje do pracy
a wieczor tez wczesniej chodze spac, ledwo do pory lekow wytrzymuje
![]()

A po co jeszcze sól do tego?To widzę,że czeka mnie długi pobyt w klinice w dniu transferu.100 ml ok 2 godzin. Ja mialsm 500 ml soli, intralipid i znowu sol i siedzialam prawie 3,5 godz
Js nie miałam tego podawanego w klinice. W klinikach daja sam intralipidA po co jeszcze sól do tego?To widzę,że czeka mnie długi pobyt w klinice w dniu transferu.
Po 20 latach wszystkie oddawane są do adopcji, albo wcześniej jeśli nie płacisz za przechowywanie, jak jest u was dziewczyny z tym przechowywaniem??W Polsce możesz chyba oddać tylko do adopcji. Ale pewna nie jestem.
Ciąża wykańczaDzień dobry! Myślałam, że będę pierwsza a tu nic z tegodziewczyny nie ogarniam o 21 już spię bo nie wytrzymuje oczy same mi sie zamykają i wstaje 6-7
jak nie ja
A ja tak mam normalnie, ciąży nie potrzebuję do tegoA coś jeszcze Ci jest? Jakieś objawy? Znowu jeszcze bardzo mało jem, niby mam na coś ochotę a potem okazuje się że to nie to
SzczęściaraA ja tak mam normalnie, ciąży nie potrzebuję do tego![]()