ludek
Fanka BB :)
A może 6 dpt to jednak za wcześnie? I lepiej poczekać do piątku?
Mi w 6dpt pokazała się słaba kreska na superczułym teście, a beta w 7dpt była już 67. Także myślę, że śmiało można

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może 6 dpt to jednak za wcześnie? I lepiej poczekać do piątku?
Ja zazwyczaj w 21 dc miałam Endo ok 9mm więc sądzę ze teraz też mi podgoni..Jasne, ze 7dc to wczesnie. Ja moja pierwsza wizyte mialammeczoraj a to byl 17dc. Crio mam ustalone na poniedzialek a to juz 22dc, wiec glowa do gory. Masz jeszcze czas a ja tez lece na sztucznym cylku.
Już po rozmowie z teściową i nie spodziewałam się że tak zajebiscie zareaguje powiedziała że ona wie że my sie staramy tylko nic nie mówiła ale sis domyslila i ze moge liczyć na pożyczkę w połowie października nie ma problemu i ze nże jest starodawna i ona wie po jakich ja przejściach jestem i ona to doskonałe rozumie co przechodzę i ze że mogę liczyć na nia ze pomogąnormalnie kamień z serca tak mi dobrze na duszy ze nawet nie wiecie jak dobrze szczęśliwa jestem ze mam takich zajwbistych teściów kamień z serca
![]()
Ooo to toU mnie liczył tak: Data transferu + wiek zarodka (np 5 dni dla blastki) + 14 dni (tak jakby owu była w połowie standardowego cyklu 28 dniowego)+ ilość dni po transferze.
U mnie zgodziło się to z OM.
Po winie koszmar zginieTeż tak sądzę że nie potrzebnie robi popłoch I mętlik w głowie ... Obstswialam coś ok 16- 18 dc więc przez 10 dni to może być perfekcyjne ...
No ale już mi smutno sanej w domu ...jakiś Mam wisielczy nastrój ...koszmary mi się śnią na trzeźwo to co to będzie po winie ???![]()
Dziewczyny, wiem, że ten temat był już poruszany, ale jak liczyć ciąże?
Dolaczam sie. Zycze powodzenia i trzymam mocno kciuki
Kciki zacisnieteDziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki za mnie !!!
Mam wizytę i dzisiaj się dowiem czy w końcu się doczekam transferu.
Nie śpię od 5 rano bo się boje tego co usłyszę...
Moje endo na 17dc bylo 7,7mm i lekarka powiedziala, ze super. Takze masz jeszcze mnustwo czasu. Dziwie sie jej wypowiedzi, bo moim zdaniem to jeszcze za wczesnie aby zle rokowac. Bedzie dobrze, zobaczysz :*Ja zazwyczaj w 21 dc miałam Endo ok 9mm więc sądzę ze teraz też mi podgoni..![]()