aniaAsia222
Fanka BB :)
Nie ma mnie bo to w sumie może być mało ważna wizyta, o której dowiedziałam się zresztą dwa dni temuTrzymamy kciuki!!! Pięknego endo i żadnych przeciwwskazań.
I nie ma cie w kalendarzu paskudo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma mnie bo to w sumie może być mało ważna wizyta, o której dowiedziałam się zresztą dwa dni temuTrzymamy kciuki!!! Pięknego endo i żadnych przeciwwskazań.
I nie ma cie w kalendarzu paskudo![]()
Żadna wizyta nie jest mało ważna!!! Za każdą trzymamy kciukiNie ma mnie bo to w sumie może być mało ważna wizyta, o której dowiedziałam się zresztą dwa dni temuendometrium miałam podobno bardzo ładne tylko niestety cholerne torbiele ale mam nadzieję że się wchłonęły
![]()
Super!!! Trzymamy kciuki - CZEMU NIE WPISANA W KALENDARZ?Dziewczyny trzymajcie dzisiaj kciuki za mnie !!!
Mam wizytę i dzisiaj się dowiem czy w końcu się doczekam transferu.
Nie śpię od 5 rano bo się boje tego co usłyszę...
Bardzo mi przykro.Mi też ale o dziwo jakoś się trzymam. Wypłakałam się za wszytskie czasy w zeszłym tygodniu. Boli ale muszę iść do przodu. Przede mną jeszcze max 2 próby. Jak się nie uda to będe mysleć co robić dalej. Może adopcja a może zwiedzanie świata. Porozmawiałam tez na spokojnie z mamą, pierwszy raz widziała mnie nie płaczącą po nieudanym transferze więc nie musze się martwić że jeszcze ona się martwi o mnie. Życie toczy się dalej. Robimy wszystko w upragnionym celu a finał jaki będzie to wie tylko Ten na górze. Ja będę się modlić i leczyć dalej. Musze jeszcze wymaz zrobić czy moje prawdziwki zniknęły...
Zrob sobie kochana bo te tony lekow które bierzemy oslabiaja nasza florebakteryjna. Ja tez nic nie czulam teraz a 4 duze grzyby wyszlyTak sie zastanawiam wlasnie bo ja mialam problem z paciorkowcem i nie wiem czy czekac do nastepnej wizyty i pytac o to dr czy robic juz na wlasna reke posiew zeby sprawdzic co i jak...
Sluszna decyzja jeszcze jesli masz fajnych tesciow. Nie dosc ze pomoga finansowo bo nie sadze ze kaza wam oddac kase to wespra na duchuHej dziewczynki ja już u lekarza czekam na przedłużenie L4 a potem jadę do teściów i stwierdziłam z M ze powiem całą prawdę lepszą prawdą najgorszą niż najmłodsze kłamstwo więc powiem jak jest jak było i co się wydarzyło a mam spoko teściów więc mam nadzieję ze zrozumieją![]()
Od 1 dcDziewczyny, wiem, że ten temat był już poruszany, ale jak liczyć ciąże?
Dziewczyny, wiem, że ten temat był już poruszany, ale jak liczyć ciąże?