Featherlight76
Fanka BB :)
Mi już wszystko jedno,mogę i rozstępy mieć byle efekt był pozytywny dzisiejszych działań.Oby zadomowily sie na te 9 miesiecy :-) hehehe zycze ci wielgachnego brzucha z rostepami +40kg i bobasow po 5 kg kazdy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi już wszystko jedno,mogę i rozstępy mieć byle efekt był pozytywny dzisiejszych działań.Oby zadomowily sie na te 9 miesiecy :-) hehehe zycze ci wielgachnego brzucha z rostepami +40kg i bobasow po 5 kg kazdy![]()
No maluch śliczny, oby rozwijał się jak należy.
Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
[emoji8]Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
Super teraz niech kropeczki zostaja z Toba na cale 9 miesięcy[emoji110] [emoji110]Dziewczyny jestem juz w domu po transferze.Przytuliłam dwa kropeczki,dały radę i ładnie się rozmroziły dla mnie.Po powrocie jeszcze się 2 godz z okładem wysiedziałam u rodzinnego po L4 bo nie chciałam z kliniki.Lekarz zdziwiony że ja chora i transfer zrobili.Niestety żadnych leków mi nie dał na tą infekcję,bo powiedzial,że nie jest wskazane.Powiedzcie mi jeszcze jak dawkowałyscie nospe po transferze,bo kupilam i chcę wziąć.
Piękności![emoji173]
Kochana,i co z tego?Nie sądze bo przecież przez to m.in. były czarne protesty
Może jednak nie będzie potrzebne...oby.Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.![]()