reklama

Kto po in vitro?

Aduś-proszę, żadnych smuteczków!!! To szkodzi Bąbelkom! Nie rób im krzywdy! W laboratorium też pracują ludzie i błędy się zdarzają, a taki identyczny wynik wydaje mi się niemożliwy.
joweg-podobno 1paracetamol w skrajnym przypadku strasznego bólu można zażyć. A najważniejszy jest odpoczynek i spokój (na ile to możliwe). Migreny często są na tle nerwowym, sama miewam po emocjonujących zdarzeniach
Gieniek-GRATULUJĘ i zazdroszczę i cieszę się z Wami jednocześnie :happy::happy::happy::happy:

A ja ostatnio będąc w Smyku oglądałam wózki dzicięce i nawet sama siebie zaskoczyłam, że nie było mi z tego powodu smutno, a wręcz przeciwnie, wyobrażałam w nich sobie naszego dziecaczka. Jedynym zmartwieniem było, że jeszcze nie wiem czy będzie potrzebny pojedyńczy czy podwójny ;-)

reklama
Misia ja tez tak mialam - omijalam sklepy z dzieciecym asortymentem szerokim lukiem a jak juz wpadlam to gorzkim zalom i lzom mie bylo konca. A dzi o dziwo chodzilam po miescie i wystawy wozeczkow i lozeczek ogladalam. Boziu tak bym chciala zeby nam wszystkim sie udalo.

Gieniek - tak bardzo sie ciesze i szczerze gratuluje. Nawet sobie nie wyobrazam jak cudowne i niesamowite mus byc to uczucie - zobaczyc seduszka swoich spelnionych marzen. Duzo zdrowka dla ciebie i maluszkow.

witajcie dziewczynki wszystkim wam baardzo dziekuję za wsparcie i trzymane kciuki

wczoraj wróciliśmy późno bo była ciężka droga do domu i potwornie bolała mnie głowa. Poszłam zaraz spać.
Co do trnsferu- uparliśmy się na 1 zarodek był bardzo dobry- embriolog nazwał go książkowym. w sobotę dowiem się czy będzie można cos zamrozić z p[ozostałych 3 zarodeczków.
Póki co biorę progesteron1x1 duphaston2x1 i acard1x1 test mam robić w 10 dniu czyli 3.06 ale to jest niedziela więc pojadę dzień później:)
Ogólnie czuję sie dobrze i mam świetny chumor od wczoraj. cały czas wpatruję sie w zdjęcie mojego zarodeczka:)

Anioleczku - ja tez tak mialam lezalam i gapiam sie w zdjecie kreseczki czyli zarodeczkow. Pozniej emek emek je zeskanowal wydrukowal wieksze i powiesil na lodowke. Tak sobie wisi do dzisiaj. Miejmy nadzieje ze ten ksiazkowy zarodeczek sie u ciebie zatrzyma na 9 miesiecy. No i zycze wam najwspanialszego prezentu na rocznice slubu. Przesylam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&.
No i gratuluje pozytywnego myslenia. Tak trzymac!
A ja uwaga uwaga przetrwalam (prawie) ostatania nocke. jeszcze pol godzinki. Jupiiiii

Ostatnia edycja:
Marcikuk, Ty jestes niesamowita, skad w ogole birzesz sile na prace na nocki. Ja dzisiaj jak o 1 w nocy wstawalam na sikanie to myslalam ze zasne na kibelku :-), normalnie nieprzytomna bylam... I wiesz co bylas pierwsza osoba o ktorej pomyslalam, podziwiam Cie kobieto :-)

Anioleczek, Gratuluje i trzymam mocno kciuki za malego ksiazkowego zarodeczka ,zeby mu sie spodobalo w mamusi brzuszku i tam zostal, rozwijal sie zdrowo przez najblizsze 9 miesiecy.:-)

Marcikuk, przyznam,ze tez Cie podziwiam. Dzis ostatnia nocka tak?Teraz czas na odpoczynek i leniuchowanie. Podaruj sobie odrobine relaxu kobitoooo ;-)

Poszlam dzis na druga bete i znowu siedze jak na szpilkach.

reklama
joweg...no i jak tam sie czujesz kochana? lepiej z ta glowka? mam nadzieje, ze po odpoczynku i snie jakos przeszlo:tak:

anioleczek...widzisz, tak sie balas...a okazalo sie, ze dostalas jednego maluszka i to jeszcze ksiazkowego! ekstra! zaciskam && do 3.06 i zycze najpieknieszjego prezentu slubnego! (jak marcikuk):-D:tak:

agapl...betke na pewno odpowiednio urosnie i ja to WIEM!!:tak: a o ktorej wyniki bedziesz miala?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry