asinka89
Fanka BB :)
ooo.... ja tez musze sprawdzic bo ostatnuo wychodziły same zakalce hihi ...ŁOOOO!!! Ekstra-no to i ja wchodzę w to! robię w środę-dam znaka czy zakalec nie wyszedł![]()
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo.... ja tez musze sprawdzic bo ostatnuo wychodziły same zakalce hihi ...ŁOOOO!!! Ekstra-no to i ja wchodzę w to! robię w środę-dam znaka czy zakalec nie wyszedł![]()
Tylko problem jest taki że nie kazał mi robić badań na NK? Dziewczyny na innym forum piszą że skoro lekarz nie wie czy mam problemy z NK to jak może mi to podać.
Jak będę miała coś nowego to od razu informuję.No baaa!!w tych czasach nikt nie jest bezpieczny
ale moj tylek wola do Ciebie DZIEKUJE!!!
![]()
Ja tez mam podwyzszona temperature ale byla taka juz od owulacji i trzyma sie do dzis czyli 3dpt, dokladnie 37,2. Mam nadzieje, ze to dobry objawPrzy poprzednich 2 nieudanych razach również nie miałam temperatury wsumie nie mierzyłam jej ale nie czułam się tak jak teraz hmmm najgorsze 10 dni przede mną![]()
No właśnie mi nie kazał robić badań....dziwne troszkę.Ja miałam wlew o nie miałam badan na NK, ale było to na moje własne życzenie tak naprawdę. Doszłam do wniosku ze nie zaszkodzi a może pomoc. No i embyroglue.
Był to wtedy twój udany transfer?No właśnie mi nie kazał robić badań....dziwne troszkę.
Był to wtedy twój udany transfer?
Przed transferem podchodziłam do tego jakoś tak spokojnie, pomimo tego ze pierwszy sie nie udał. Teraz zaczynam powoli wpadać w histerię. Nie mam podwyższonej temperatury, boli mnie podbrzusze delikatnie na okres. Chyba znowu z wszystkiego nici. Tyle przygotowań, badań, akupunktura, histeroskopia, zdrowe odżywianie. Wszystko przez ostatnie 3 miesiące z myślą o tej próbie. Załamkę mam! [emoji30][emoji24]