Hej dziewczyny :-)ciężko nadążyć za wami po kilku dniach nieobecności

Taj fajnie że tyle tu was
Kate1974 - GRATULUJE ale się ucieszylam jak doczytalam twój post, to forum jest wyjątkow szczesliwym punkte zbornym bo większosci sie udaje! to dobry znak ;-) Uaktualniaj nas jak beta przyrasta
Gienek - aż mi łezki poleciały jak przeczytalam o... córeczce i niezagrażającym już krwiaku. Ale dzielna jesteś, los Ci to wynagradza właśnie
Aniołeczek - ale śliczne zdjęcie

Pani mgr
Onlyone - przepraszam może mi umknęło, ale czy ty niepowinnaś być własnie po usg ? jak maluszek ?
Przepraszam o reszcie, spróbuje nadrobic zaległości..
Ja wczoraj byłam na wizycie w Invikcie z wynikiem histopad.. Jajniki na szczescie są, nawet bylo widac jakies peczerzyki. Mam miec kwalifikacje poczatek wrzesnia i krótki protokół żeby mnie troche oszczedzic tym razem.. Czy wy wiecie co na temat korzysci z dlugiego protokolu? niby jakosciowo kom. te same, tak dr mówi.. mam ylko wyciszyc yasminellem w lipcu i sierpniu. Dowiedzialam sie tez o przyslugujacej mi poradzie psychoterapeuty... i własnie sie telefonicznie umówilam

Mam napady strasznych dołów depresyjnych .. jak tylko widze kobiete w ciazy albo z brzuchem

nie moge powtrzymac wrecz ryku :/ az wstyd.. Nie wiem jak dam rade z drugim podejsciem. Mysle ze za duzo tego bylo naraz.. Oby przeszlo bo nie wiem jak w takim stanie kontynuowac invitro

Jak wy sobie radzilyscie? pozatym mój M stara sie poruszac ten temat jak najrzadziej, mówi że go to męczy. chyba się mu nie dziwie, ale czuje sie wtedy jak jakis odrzutek

Ajjjj dosyć tych smutów.. wazne że WY JESTESCIE

i z tej okazji musze jakich kawal zapodac

Dajcie mi chwile ....