Miliaa, Kochana, przykro mi ,ze ciagle masz pod gorke. :-(Lepiej jednak podejsc do crio w db stanie zdrowotnym, nic na sile. Skoro Twoi lekarze z klinik sa podobnego zdania jak poprzedni lekarz, to lepiej poczekac jeszcze troche, by pozniej nie bylo ewentualnych zagrozen ,czy komplikacji podczas ciazy. Dziwne tylko,ze wczesniej nie widzieli zastrzezen. Moze jednak dobrze,ze ten lekarz na ktorego tak psioczylysmy poruszyl temat cysty.
Mnie podczas poprzedniej stymulacji urosly 2 cysty ale malutkie , ktore pozniej samoisytnie sie wchlonely. Mam nadzieje,ze ta Twoja pod wplywem lekow zmniejszy sie do bezpiecznych wymiarow.
kinga, przykro mi.:-( Sciskam mocno
last time, dziekuje za mile slowa. Nic nie piszesz o sobie. CO u Ciebie? Jak sie czujesz?
GizaS - witaj w naszym gronie i zecze powodzenia.
memories, tule mocno i smutno mi,ze Tobie tez sie nie udalo :-( Cieszes ie jednak,ze jestes juz optymistycznie zwarta i gotowa do kolejnego podejscia . Mnie lekarka kazala czekac na okres i odczekac jeden cykl, tylko w moim przypadku to sie niezle pokrecilo i przeciagnelo w czasie, bo jak wiesz mam problem z @.nie chce wariatka przyjsc.
Zosia, cudownie!!! Zebralas niezle plony

Trzymam kciuki za dzisiejsze db wiesci od embriologa, oby zaplodnilo sie jak najwiecej i ladnie sie pozniej dzelily. Mialas klasyczne in vitro czy ICSI?
Onlyone, ten drugi maluszek pewnie juz mamusi figle robi i sie bawi w chowanego

Trzymam kciuki , by go jutro znalezli lekarze.
Gienius, caluje Cie mocno z radosci jaka nam tutaj zrobilas piszac ,ze z maluszkami wszystko ok. :-) Teraz juz niech odplyna te zle energie jak najdalej i ciesz sie spokojna ciaza. Buziaki