Lobo75-wydaje mi sie że nie każdy ma objawy takie jak na @ ja miałam ale moim zadaniem nie jest to 100%objaw. Jedni maja jedni nie. Dont panic. A skrajne nastroje, no cóż każdy je ma i nie jest to nic złego. Jutro będzie lepiej.Tak musisz myśleć i koniec kropka.
yplocka1 –witaj na forum. Nie wiem jak jest u Ciebie ale mnie powiedzieli, że i kiedy będą dzwonić. I zadzwonili dokładnie można powiedzieć co do minuty. Jak w poniedziałek miałaś punkcję to dziś powinni dzwonić. Najwyżej sama zadzwoń i zapytaj, po co się masz denerwować.
ZosiaK- w dzień po punkcji zrobiłam sobie z m. maraton 7,5 godzinny po sklepach. Zapomniałam o bólu ale wieczorem nogi odmawiały mi posłuszeństwa. Jak nie czujesz się na siłach to odpoczywaj, każdy regeneruje się inaczej.
Ja wpadam wpadam, tylko na razie czekam na ustąpienie całkowicie hiperki i piątkowe usg. I nic poza tym się nie dzieje. Leże, czytam, oglądam TV, czytam fora, czasem przyjmuje gości-takie małe lenistwo.
Pszczolkamaj-a w którym dniu robiłaś ponownie betę?
Madzielanek-tak jak pisała ZosiaK, mamy już ponad połowę lipca, jeszcze tylko sierpień i mamy wrzesień, czas leci naprawdę bardzo szybko.