reklama

Kto po in vitro?

labo75 ja wierzę, że ten ostatni raz będzie dla Ciebie szczęśliwy, trzymam bardzo mocno &&&&&& za Ciebie i maleństwa

vilnius80 witam Cię, będziesz podchodziła do kolejnego in vitro? masz mrozaczki? ja jestem po nieudanym podejsciu w czerwcu.

onlyone widzisz dziewczyny miały rację, że maluszek sie schował i zrobił mamusi psikusa, bardzo sie ciesze, że kruszynki sie dobrze rozwijają :-)

last time ja też blisko centrum, 5 minut autem :-), dr Śliwiński Ciebie prowadzi?

reklama
hej wam musze nadrobic bo widze ze dzieje sie tutaj.ja mialam dzisiaj wizyte u poloznej wykryli jakas niegrozna bakterje malo tego dostalam grzybicy i pytalam sie czy moge stosowac Clotimazolum w czopkach i nieotrzymallam odpowiedzi masc mi niepomaga tylko czopki niewiecie czy mozna stosowac? i jeszcze maly lezy teraz na lewym moim boku poiwedzilei ze lepjej by bylo gdyby prezkrecil na moja prawa strone podobno lepjej to dla ciazy niewiem o co w tym chodzi co ma to za wieksza roznice.

Lilonka - robiłam w Diagnostyce - ja akurat w szpitalu na Traugutta, ale mają jeszcze w innych miejscach, więc po prostu zerknij na ich stronę diag.pl i poszukaj co ci pasuje. Ja wyniki odbieram przez internet ( a to jest jeszcze szybciej), bo mam kartę klienta.

Ja też robię w Diagnostyce ale w punkcie pobrań do 11.00 -i wyniki przez internet są po 16.00. Myślałam, że gdzieś we Wro robią na miejscu. Kiedyś pytalaś o lekarzy we Wrocławiu - ja do IUI podchodziłam w Invimedzie u Gizlera. Pewnie podchodziłabym i tam do inv, ale zdecydowałam się na tańszą i dłużej otwartą klinikę.

onlyone-świetne wieści, teraz możesz odsapnąć, cieszę się bardzo:tak:
vilnius80 -witamy na tym wspaniałym forum:-)
kinga1-ja bezpośrednio przed nie miałam żadnych badań ale może w innych klinikach robią np usg

Onlyone co za wspaniałe wieści.Kochana serdeczne gratulacje, Bliźniaczki ale fajnie :-):-) widziś jeden bardziej fikuśny gdzieś się schował.

Last time no jednak brzuch mnie jeszcze boli 2gi dzień po pick up'ie, myślałam że nie ale zrobiłam sobie maraton po mieście i ledwo doszła. Zaczynam się mega denerwować bo oprócz ciebie nikt na ból nie narzekał. Gdybym była w PL zaraz bym poleciała do ginekologa, zeby się uspokojić. Super że film zmienił twoje nastawienie, ja tez mam taki jeden dawno go nie ogladałam i chyba muszę znowu, oprócz tego oglądam całą mase komedii.

Lobo trzymam kciuki &&&&

vilnius80 witaj, tu jest naprawde bardzo przyjemnie, dziewczyny bardzo troskliwe

Kaska31 jeszcze się przekręci, zycze żeby bakteria szybko odeszła w zapomnienie

Gienus jestes już spokojniejsza?

Kinga a ja jednak nie przestaje trzymac za Ciebie kciuków. Znaczy @ jeszcze nie przyszła?

Masiu jesli masz wizę to super, fajną masz pracę, znaczy elastyczny czas pracy to bardzo bardzo dużo

Pszczolkamaya przytulam

memories, ciagle tule i może rzeczywiście warto pomysleć o innej klinice. Przecież o to chodzi żeby zająć się parą od A do Z. Zrób koniecznie wszystkie konieczne badanka i trzymam kciuki nastepny raz będzie ten szczęśliwy

Madzialenak no pewnie że szybko zleci i maleństwo będzie z Tobą, a teraz pokorzystaj z lata

agapl 70dni, wow co za rekord, teraz ma byc juz tylko z górki

Dzwoniłam do kliniki narazie mamy ciagle 7(szkoda że tu nie mówią w jakim stadiu rozwoju), ale jeszcze nie są w 100% określić kiedy transfer, także mam dzwonic jutro. Tak bym chciała w niedzielę.

Czy mi się wydaję czy na foum pojawiło sie klika dobrych wieści?

Madmax78 - mi chodzi o badania przed procedurą in vitro, a nie przed samym transferem czy punkcją.

Lilonka - a gdzie będziesz robić in vitro? Bo zastanawiam się nad zmianą kliniki. Ja robiłam in vitro w Łodzi. A propo na Traugutta wyniki były już po godzinie ( bo tam jest nie tylko punkt pobrań, ale też laboratorium - no i mają czynne cały dzień i we wszystkie dni) - miałam pobieraną krew o 17.30, czy jakoś tak, a o 18.30 już był wynik.

reklama
Zosiak_K - @ nie przyszła, bo dopóki nie mam wyników nie mogę odstawić leków. Po ich odstawieniu podobno ma do 3 dni pokazać się. Jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Ciutek już lepiej się czujesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry