hej
yplocka, faktycznie ta beta jest niska ale miejmy nadzieje ze to ciaza biochemiczna czyli sie rozwiaze sama, mialam tak przy transferze swiezynek, beta byla 90 czy 60 i test sikany wyszedl mi negatywny, moj gin dawal jeszcze szanse ale przy kolejnej becie kazali odstawic leki, plus tego wszystkiego jest taki ze zaskoczylas, masz jeszcze 3 mrozaczki i tego sie trzymaj, bylam w sumie w podobnej sytuacji i pamietam jak mi bylo zle ale przeszlo, tak czy inaczej musisz isc na kolejna bete i kontrolowac sprawe az sie nie wyjasni, zrobilabym wiekszy nacisk na lekarzy, musza sie wypowiedziec i jasno zdiagnozowac sytuacje, co do opryszczki to tez cholera do mnie przychodzi, wylazla ci pewnie ze stresu, w ciazy odkrylam plastry i jestem z nich zadowolona, przynajmniej nie ma sie wrazenia ze to sie rozlazi, trzymaj sie!!!!
miliaa na swiezynkach dali mi estrofen, potem przy crio progynova a teraz bo nie mieli progynovy w aptece to mam estradiol, tak naprawde wszystko to to samo tylko jedno w listkach, drugie kolko itd, co firma to inne pomysly, wszystkie to estradiol, przyznam jednak ze mam sentyment do progynova bo jak to bralam to zaciazylam:-), bierzesz pewnie dawke wzrastajaca, najpierw 1 potem 2....trzymaj sie bo twoj transferek juz za pasem, bedzie dobrze!!! wreszcie sie doczekalas

co do pracy to ja nie moglam niestety wrocic

moja praca to podroze nawet dalekie i totalny stres, jest to moja pasja i brakuje mi jej ale wole zycie bez pracy i z moim synkiem niz odwrotnie, kiedys tam sprobuje wrocic ale nie wiem jeszcze w jakiej formie....
to tyle
a ja 6dpt i w sumie wczoraj mnie cos ciagnelo z prawej strony i bola mnie plecy szczegolnie wieczorem, nadal podchodze do wszystkiego na luzie i bez wielkich oczekiwan ale tak mnie ciagnie do slodyczy to tak sobie pomyslalam ze bedzie dziewczynka ;P ok lece na spacer milego dnia wszystkim i moze do wieczorka