Yplocka - onlyone ma rację. Według norm beta jest normalna. I jak widać przyrasta. Więc musi być dobrze i tak myśl.
pepper81 - witaj
81Magduska - Witaj
anulciaaa69 - A jaki masz poziom AMH? Bo to jest istotne i od tego mocno zależy właśnie ilość pęcherzyków, no i jajeczek. Ja mam 0,4 i lekarz mi powiedział, że nie da się mnie przestymulować.
A propo byłam wczoraj na wizycie u dr Gizlera. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Nie czaruje, że jest super. Zlecił mi i mojemu m. dodatkowe badania z krwi ( trochę miałam zrobionych już wcześniej). No i mam się do niego zgłosić z wynikami między 10 a 13 dniem cyklu. Zobaczymy co dalej. W każdym wypadku działam, żeby jeżeli dojdzie do kolejnego IVF nie mieć porażki. Chcę wykluczyć różne opcje. Nie mam zbyt wiele czasu na czekanie.
pepper81 - witaj
81Magduska - Witaj
anulciaaa69 - A jaki masz poziom AMH? Bo to jest istotne i od tego mocno zależy właśnie ilość pęcherzyków, no i jajeczek. Ja mam 0,4 i lekarz mi powiedział, że nie da się mnie przestymulować.
A propo byłam wczoraj na wizycie u dr Gizlera. Zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Nie czaruje, że jest super. Zlecił mi i mojemu m. dodatkowe badania z krwi ( trochę miałam zrobionych już wcześniej). No i mam się do niego zgłosić z wynikami między 10 a 13 dniem cyklu. Zobaczymy co dalej. W każdym wypadku działam, żeby jeżeli dojdzie do kolejnego IVF nie mieć porażki. Chcę wykluczyć różne opcje. Nie mam zbyt wiele czasu na czekanie.
Troche dziwnie ze w Twojej klinice tak dlugo kaza Ci czekać, jesli jest podejrzenie ciazy pozamacicznej to usg trzeba zrobić jak najszybciej, zeby zlokalizowac ciąże. Ciąza pozamaciczna jest duzym zagrozeniem dla twojego życia i z tym nie ma żartów. Jak ja miałam podejrzenie cp to na usg jeździłam co kikla dni, bo im szybciej sie zdiagnozuje cp tym lepiej, troche nie rozumiem ich postępowania...
Trzymaj się, mam nadzieję ze wsio bedzie dobrze;-)
Juz wyjasniam czemu to dla mnie ważne. Owulkę bede miała jutro czyli piatek i jak podadzą mi drugiego dnia to wypadnie niedziela, a w niedziele transferów nie robią i znów miesiac czekania:-( Mam nadzieję ze bedą podawać tego trzeciego dnia bo wtedy wypadnie poniedziałek, ale nie wiem co mam myślec i jak to rozumieć