Roxii
Mamusia 2013 :)
hope dziekuje Ci bardzo za pomoc, no oni własnie nic mi nie mówili na temat endometium, usg tez mi nie robia, więc nie wiem co mam myślec o tym. Powiedzieli tylko ze transfer bedzie dwa dni po owulacji i jesli wypadnie to w niedziele to przełożą na nastepny miesiąc
Wypytam się jutro jak to dokładnie wygląda, myslę że jutro bedzie owu skoro dzis test był pozytywny to chyba w końcu cos mi powiedzą... oby to był poniedziałek. Jeszcze raz dzieki za odpowiedź;-)
Wypytam się jutro jak to dokładnie wygląda, myslę że jutro bedzie owu skoro dzis test był pozytywny to chyba w końcu cos mi powiedzą... oby to był poniedziałek. Jeszcze raz dzieki za odpowiedź;-)
Z niecierpliwością czekam na tremin Twojego usg:-)
ale jak rozmawialam dzis z pielengniarka z klinili to podpytalam czy te reguly sa takie sztywne - dobra wiadomosc jest taka ze jezeli termin wypada ci na wczesna niedziele rano i endometrum jest gotowe to robia tansfer njpozniej jak sie da w sobote a jak nie to z samego ranca w poniedzialek. Mysle ze w Twojej klinice moze byc podobnie - dla swietego spokoju podpytaj jak bedziesz miala okazje.
bardzo nam milo... wim wiem ja tez tak mam... sama niewiem kiedy nasze forum stalo sie tak wazno czescia mojego zycia. Poprostu ciezko tu nie zajrzec. Powodzenia w sobote choc i tak wiem ze wszystko bedzie super!