Roxii
Mamusia 2013 :)
hope super ze dzis tez jest druga kreseczka, to że jest bledsza moze być spowodowane tym że użyłas innego testu niz poprzednio, trzymam teraz kciuki za ładną betkę
Karamel witaj, ja też wczoraj miałam transfer jednego bąbelka, wygląda na to ze bedziemy razem testować:-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Jescze raz dziękuje Wam za porady w sprawie leków, już dziś wzięłam luteinkę i dupka
Jak nie zaszkodzi to lepiej wziąć, niz potem pluć sobie w brode, ze miałam a nie brałam;-) Hope Ty strasznie duzo tych leków przyjmójesz
Ja mam zapisane 2x1 luteina(50mg) i 2x1 duphaston (10mg), mam nadzieje ze to wystarczy, tak mi gin z Pl zapisał.

Karamel witaj, ja też wczoraj miałam transfer jednego bąbelka, wygląda na to ze bedziemy razem testować:-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Jescze raz dziękuje Wam za porady w sprawie leków, już dziś wzięłam luteinkę i dupka
Jak nie zaszkodzi to lepiej wziąć, niz potem pluć sobie w brode, ze miałam a nie brałam;-) Hope Ty strasznie duzo tych leków przyjmójesz
Ja mam zapisane 2x1 luteina(50mg) i 2x1 duphaston (10mg), mam nadzieje ze to wystarczy, tak mi gin z Pl zapisał.
Coś przegięli tym razem, to bedzie moj 16dpt, ale będe wcześniej testować w domu mysle że 22 albo 23 sierpnia zobacze ile wytrzymam
a ty betke masz 22 tak?? Jaki miałas podany zarodek 3 dniowy czy 5-cio??? Luteina to jest własnie progesteron, wiec biore to samo co Ty. Wszystko zalezy od kliniki w Pl daja duzo leków, ja jestem w UK i tu podchodza do wszystkiego "zgodnie z naturą" i tak jak np. mi nie dali żanych wspomagaczy, biore na własną rekę, gin z Pl mi zapisał dawkowanie i tak biorę