misis188
Fanka BB :)
Gyncentrum ma tez oddzial w Częstochowie o dr Grettka tez tam przyjmuje tylko nie wypowiem sie czy robia tam zabiegi czy na zabiegi jezdzi sie do Katowic bo nie wienNiestety nie do Krakowa to mam sporo km
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gyncentrum ma tez oddzial w Częstochowie o dr Grettka tez tam przyjmuje tylko nie wypowiem sie czy robia tam zabiegi czy na zabiegi jezdzi sie do Katowic bo nie wienNiestety nie do Krakowa to mam sporo km
W sumie też racja...ten słabszy może źle wpłynąć na ten lepszy...nawet jak mroza dwa razem to dwa podobnej klasy...Ja bym nie brała dwóch różnej jakości, bo badania mówią, że słabszy zarodek może negatywnie wpływać na ten lepszy i w rezultacie żaden się nie zagniezdzi. Jak już to dwa podobne, lub jeden dobry. @dżoasia ma rację
Mi chociaż narazie jeszcze głośno nikt nie dokucza głośno...Ale przecież sama ślepa nie jestem...spadło mi 2 kg i stop...a dupa jak szafa trzydrzwiowaNie martw sie moja droga.
Mi ostatnio tesc z usmieszkiem mowil ze zauwazyli z tesciowa ze przytylam. Chyba sie spodziewali ciazy a nie paczkow no ale coz...
A to Ty sama decydujesz jakie zarodki chcesz? U nas to embriolog wybiera i podaja te z najwiekszym potencjalem. Sprobuj moze zadzwonic do embriologow i z nimi porozmawiac ktore transferowac i ile a przed transferen mozesz przeciez chyba pogadav z lekarzen prowadzacym ze jednak zdecydowalas sie na transfer dwoch zarodkow. Ja nie wien czy tu ma znaczenie ktory transfer i w ogóle ale ja te wszystkie rzeczy z embriologami ustalalam ktorzy dzwonili odnosnie godziny transferu i mowili jakie zarodki bedziemy transferowacA ja się łamię. Transfer we wtorek i nagle skłaniam się ku 2 zarodkom.
Mam trzy blastki z 5 dnia (4bb, 3cc, 3ca)
Trzy z szóstego dnia (4ba, 4bc, 4aa)
i dwie słabiutkie z siódmego (3cc i 2)
Tyle że te 3cc i 3ca z piątej doby i jedna blastka z siódmej doby były hodowane na standardowym podłożu a reszta na embriogenie i nie wiem czy je się łączy
przy transferach
Do tej pory miałam 4 transfery pojedynczych blastek. Zadeklarowałam ze teraz tez jeden zarodek, mojej lekarki w poniedziałek. Je ma w pracy więc nie wiem czy jeszcze coś zmienić. No ale spróbuje, zawsze mogą do niej zadzwonić...
kochana więcej ciałka do kochaniaMi chociaż narazie jeszcze głośno nikt nie dokucza głośno...Ale przecież sama ślepa nie jestem...spadło mi 2 kg i stop...a dupa jak szafa trzydrzwiowa![]()
Nie czytałam tych badań. Mi podali 5.1.1 z 6 doby i 5.2.3 z 5 dobry. Nie wiem czy to czysty przypadek / wyjątek od reguły / mega szczescie ale oba zostały.Ja bym nie brała dwóch różnej jakości, bo badania mówią, że słabszy zarodek może negatywnie wpływać na ten lepszy i w rezultacie żaden się nie zagniezdzi. Jak już to dwa podobne, lub jeden dobry. @dżoasia ma rację
Dajcie spokój dziewczyny. Ja po tych stymulacjach wciąż nie mogę do siebie dojść. Ciążowe kilogramy zgubiłam w ekspresowym tempie a te po hormonach są i są. No szlag mnie trafia....Mi chociaż narazie jeszcze głośno nikt nie dokucza głośno...Ale przecież sama ślepa nie jestem...spadło mi 2 kg i stop...a dupa jak szafa trzydrzwiowa![]()
no to miałaś dość podobne jeśli chodzi o stopień rozwojuNie czytałam tych badań. Mi podali 5.1.1 z 6 doby i 5.2.3 z 5 dobry. Nie wiem czy to czysty przypadek / wyjątek od reguły / mega szczescie ale oba zostały.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Z tym dyłkiem to mi się nawet ostatnio kochać nie chce...aj dziewczyny jakaś wkur...dzisiaj jestemkochana więcej ciałka do kochania![]()
No wladnie o to chodzi ze to nie jest jakieś zwykle sadło...taki jakiś człowiek rozepchany od środka...kataklizm. jednak te hormony i sterydy są okropne dla organizmu. A ja się tymi cukierkami karmiła ponad 8 miesięcy z przerwami kilku dniowymi i efekty zostało.Dajcie spokój dziewczyny. Ja po tych stymulacjach wciąż nie mogę do siebie dojść. Ciążowe kilogramy zgubiłam w ekspresowym tempie a te po hormonach są i są. No szlag mnie trafia....
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka