Raspberry88
Fanka BB :)
Ja zrobiłam w 9 dpt i nic nie wyszło a beta w 12dpt ładna, więc nosek do góry i trzeba wierzyc w kropkiPoszly.
Dzis 8dpt i biel. Takze rozpaczy jeszcze nie ma ale szkoda ze nic nie wyszlo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobiłam w 9 dpt i nic nie wyszło a beta w 12dpt ładna, więc nosek do góry i trzeba wierzyc w kropkiPoszly.
Dzis 8dpt i biel. Takze rozpaczy jeszcze nie ma ale szkoda ze nic nie wyszlo.
Szalonaja na razie nie mam na to dziadostwo skierowania
ale mialam lekkiego stresa jak myslalam ze na to ide bo strasznie cukierki wpieprzalam
kochana a w ktorym tc masz drugie prenatarne? Mi panie mowily kiedy sie to mam umawiac ale juz nie pamietam
![]()

@Kurcia wszystkie Ci kibicujemy i zaciskamy mocno kciuki aby na tych sikaczach zamiast jednej kreski były dwie...@Kurcia cyce oprócz tego że bolą na początku ciąży to bole też tuż przed @ jak progesteron spada. Może przez to Cię nie bolą, że właśnie progesteron masz na odpowiednim poziomie. A w ciąży nie wszystkie cycki sa bolesneMam nadzieję, że jutro te sikacze powiedzą prawdę i zarumienią oba policzki
![]()
dziewczyny z gyn centrum. jesteście zadowolone z kliniki?czy to prawda że mają dobre laboratorium embriologiczne?wybieram się do gamety wyjaśnić ostatnie podejście bo uważam że poszło coś nie tak. bo sami przyznali że są bardzo zdziwieni że nic się nie zapłodniło,zwłaszcza ze jedno podejście mam udane, i zastanawiam się czy zostać u nich czy się przenieść. oczywiście zobaczę jakie mają podejście i co zaproponują. kogo w gyn centrum polecacie?
Wow no to rzeczywiscie daje nadzieje.Ja zrobiłam w 9 dpt i nic nie wyszło a beta w 12dpt ładna, więc nosek do góry i trzeba wierzyc w kropkiTrzymam kciuki mocno!
A Ty polecialas na krew?@Kurcia wszystkie Ci kibicujemy i zaciskamy mocno kciuki aby na tych sikaczach zamiast jednej kreski były dwie... [emoji110]
Poza tym uważam jak dziewczyny nie każda musi mieć objawy... czasami objawy sobie same wmawiamy A czasami ich po prostu nie mamy mimo dobrze rozwijającej się ciąży... także głowa do góry!!! Będzie dobrze [emoji173][emoji110]
Kurcia.....A i zapomnialam Wam wczoraj opisac przygody z zycia invitrowki.
Wchodze do apteki "Poprosze Pre.nal.en, magnez dla kobiet w ciazy, testy ciazowe i podpaski".
Aniu, ja bym poszła do gina na wizytę, żeby sprawdzic co TAM słychać. Do mnie @ po łyżeczkowaniu zawitała równo 5 tygodni po zabiegu. Jak się czujesz? Co u Ciebie?Dziewczyny czy ktoras jest w stanie mi pomóc? 23 grudnia mialam lyzeczkowanie i do tej pory nie dostalam miesiączki. Czy powinnam sie marywic brakiem miesiaczki czy cierpliwie czekac? To juz 2 miesiace mijają....
Haha no byla mocno zaciekawionaKurcia.....
PADŁAM!!! hahahahahaha!!! o mine farmaceutki nie pytam nawet![]()