• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.

wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.
O kurcze. Bedzie dobrze kochana tylko musisz lezec. ✊✊✊

Wszystko musi być dobrze! odpoczywaj !

Dziewczyny śliczne brzuszki małe i duze[emoji6][emoji4] ja tęsknię za moim, za tym głaskaniem, kopniakami. Cieszcie się ta chwila[emoji7][emoji8] bo minie szybko i przyjdą różowe pupki do przebierania i nieprzespane noce[emoji1] a tu mój dawno dawno temu brzuchol 3 dni przed cc a w nim Oliwia 3010 i Filip 2730[emoji7]
125dd5d3ec564ed0ba3c7dce6caa7443.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ej ale mialas piekny brzuszek :)

Kurka co z tymi krwiskiami i krwawieniami :( nie mozna sie spokojnie zaczynac cieszyc tylko zawsze cos. Lez kochana i odpoczywaj :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry