reklama

Kto po in vitro?

reklama
wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.

wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.
O kurcze. Bedzie dobrze kochana tylko musisz lezec. ✊✊✊

Wszystko musi być dobrze! odpoczywaj !

Dziewczyny śliczne brzuszki małe i duze[emoji6][emoji4] ja tęsknię za moim, za tym głaskaniem, kopniakami. Cieszcie się ta chwila[emoji7][emoji8] bo minie szybko i przyjdą różowe pupki do przebierania i nieprzespane noce[emoji1] a tu mój dawno dawno temu brzuchol 3 dni przed cc a w nim Oliwia 3010 i Filip 2730[emoji7]
125dd5d3ec564ed0ba3c7dce6caa7443.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ej ale mialas piekny brzuszek :)

Kurka co z tymi krwiskiami i krwawieniami :( nie mozna sie spokojnie zaczynac cieszyc tylko zawsze cos. Lez kochana i odpoczywaj :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry