Netiaskitchen
Fanka BB :)
O,nie... Ale na pewno Ci się uda,jeśli nie miało się udać teraz,to uda się następnym razem. Trzymam kciuki,żeby było to jak najszybciej :-) Jaki teraz plan?Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O,nie... Ale na pewno Ci się uda,jeśli nie miało się udać teraz,to uda się następnym razem. Trzymam kciuki,żeby było to jak najszybciej :-) Jaki teraz plan?Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
Kur..Mi się nie udało. Ale wy walczcie Lwice[emoji173]
Beta spadła.
4.
@Hooope86 juzz doczytałam,przepraszam,ale mam dziś urwanie glowy w pracy i tak czytam w mikro przerwach...To nie fair że w tym kraju na końcu i tak kasa decyduje o tym czy mozesz być matką...to takie niesprawiedliwe...O,nie... Ale na pewno Ci się uda,jeśli nie miało się udać teraz,to uda się następnym razem. Trzymam kciuki,żeby było to jak najszybciej :-) Jaki teraz plan?
Lekarz mi mowil przed transferem ze jak progesteron bedzie 35 to zeby nic nie zwiekszac. A zesz mnie podkusilo zeby nie przekaldac zastrzyku dzis na ranoSuper przyrostyJuż nie sprawdzaj tylko czekaj na serduszka
A prg masz bardzo ładny, ja bym nie zwiększała.
ZartU mnie w szpitalu muszę płacić 50 zł. [emoji19][emoji19][emoji29]

A naturalne proby wchodza w gre jesli tak to bzykajcie sie ile wlezieNie mamy mrozaczkow. Wszystkie w 4 dobie przestały się rozwijać
Żałuję, że u mnie nie wchodzi w grę cud. Miałabym jakąś motywację, bo przecież to spalanie dużej ilości kalorii a tak to mi się nic nie chce i wieczorem wolę spać.A naturalne proby wchodza w gre jesli tak to bzykajcie sie ile wlezie
Nie jeden cud juz tu sie zdarzyl
A ja mam zakaz od miesiąca a bym zjadła moje ciasteczko i to nie raz... aż zęby zasikam jak się do mnie przytuli - czego się nie robi dla dobra maleństwa...Żałuję, że u mnie nie wchodzi w grę cud. Miałabym jakąś motywację, bo przecież to spalanie dużej ilości kalorii a tak to mi się nic nie chce i wieczorem wolę spać.![]()