ilmenau
Fanka BB :)
Polska jest akceptowana ale wazna tylko 2 tygodnie i lek musisz zamowic w aptece zeby byla taka ilosc na stanie jaka chcesz bo nie zawsze maja tyle opakowan. A i musi byc drukowana a nie pisana dlugopisem
Dziekuje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polska jest akceptowana ale wazna tylko 2 tygodnie i lek musisz zamowic w aptece zeby byla taka ilosc na stanie jaka chcesz bo nie zawsze maja tyle opakowan. A i musi byc drukowana a nie pisana dlugopisem

Pytalam Weroniki,Jak by ci sie udalo cos dowiedzieć to bede wdzięczna. Zle reaguje na luteine, zawsze mam po niej infekcje wiec szukam zamienników. Dzieki!![]()
Widzisz a mi jest ciagle zimno i w nocy dochodza jakies dreszcze. Moze to przez podniesienie temp organizmu po progesteronie? Az sobie dzis wieczorem sprawdze tempNormalne, progesteron podnosi temp w ciazy.
Pytalam Weroniki,
napisala to samo co Gosia, rezepta z podpisem , pieczatka, czytelnie napisana, wazna 2 tyg od wydania![]()

Kochana nie stosowalam nigdy luteiny dowcipnie, to nie wiem na ile ona podraznia, nie mam porownania. Mi dr daje luteine zawsze jako podjezykowo.
A z Lutinusem (odpukac) nie mialam problemow, choc niektore dziewczyny pisaly o podraznieniach.
Nie mam pojecia. Ale to chyba to samo. Zaraz Ci wysle zdj na prvA wiesz moze czy kazda luteine mozna podawac pod jezyk czy to jest jakas inna niz ta dowcipna?
Po luteinie mam zawsze infekcje ostatnio Lewandowski zmienił mi na lutinus z komentarzem że luteinę powinni wycofać bo 99 procent kobiet ma stan zapalny. Lutinus drogi ale chociaż nie podrażnia. Buziaki.A lutinus nie podraznia tak jak lutena?
Luteina jest podjęzykowa a inna dowcipnaA wiesz moze czy kazda luteine mozna podawac pod jezyk czy to jest jakas inna niz ta dowcipna?
Po luteinie mam zawsze infekcje ostatnio Lewandowski zmienił mi na lutinus z komentarzem że luteinę powinni wycofać bo 99 procent kobiet ma stan zapalny. Lutinus drogi ale chociaż nie podrażnia. Buziaki.