Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rany! Właśnie mówili w tv, że będą refundować aż 3 podejścia - już za 8 miesięcy. Nie mogę w to uwierzyć normalnie! Jeszcze "przed chwilą" chcieli karać więzieniem za in vitro, a teraz będą refundować. My się zdecydowalismy na drugie podejście (jeszcze z własnych środków), ale jeśli by się nie udało (tfu, tfu!) to kolejne już będzie refundowane:-)
dziewczyny, dopiero przyjechalam,cóż ledwo drogę widziałam ... kolejna porażka
Fusun czy planujecie drugie podejście w Invimed?
Oj myślę, że to tak łatwo nie przejdzie. A myślisz, że prawo będzie działać wstecz? Chyba nigdy nie działa, co?![]()
Ja dziś byłam na nfz u lekarza. W sumie nic ciekawego sie nie wydarzylo. Chcial dac skierowanie na usg- ale przeciez robilam, wiec mu pokazalam to ktore mam. Dal skierowanie na tsh i ft4, ktore chcialam i zapisal na 19.11. Glupio mi bylo powiedziec (bo ciagle mowil ze w 2 miejscach to on nie wie jak mi pomoc, ze skoro tam narazie prowadze ciaze to lepiej w jednym miejscu...)- ej, chce miec za darmo badania...chociaz przeciez mi sie to nalezy....uwazam tez ze nie bylby w stanie odpowiednio prowadzic mojej ciazy...jakos nie umialam sie z nim dogadac. Chyba sie juz przyzwyczailam do mojej konkretnej i rzeczowej dr.... ale z kolei kazdego badania co chwila prywatnie nie mam zamiaru robic.