reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, weryfikacja to nie problem, ale co z dawkami leków? Sama sobie nie zmienisz dawkowania.
Powiedz mi, a gdzie miałaś poprzednie in vitro, w Invikcie czy w Invimedzie? Co poszło nie tak?
Ja w Invikcie przy dwóch stymulacjach wyhodowałam 3 i 4 pęcherzyki, a teraz jest ich już 10.
Sama już nie wiem.
A z tymi zarodkami, to chyba jakaś bujda na resorach. Coś mi się nie wydaje, żeby klinika wydała pacjentce zarodki.
Przy przechowywaniu muszą być spełnione odpowiednie kryteria, a co dopiero przy transporcie.
Powiedz mi, a gdzie miałaś poprzednie in vitro, w Invikcie czy w Invimedzie? Co poszło nie tak?
Ja w Invikcie przy dwóch stymulacjach wyhodowałam 3 i 4 pęcherzyki, a teraz jest ich już 10.
Sama już nie wiem.
A z tymi zarodkami, to chyba jakaś bujda na resorach. Coś mi się nie wydaje, żeby klinika wydała pacjentce zarodki.
Przy przechowywaniu muszą być spełnione odpowiednie kryteria, a co dopiero przy transporcie.
Aduś16
Gotadora ! dzielna dziewczyna
proponuje Ci dr St. nie poddawaj sie.. Widze ze twoj mąż też w rozjazdach ? tymbardziej cięzej Ci przechodzic przez to samej ... ja akurat to też znam , pierwsze podejscie prawie cale sama.. lacznie z dniem kiedy powiedziano mi ze to ciąza pozamaciczna i biegiem lecialam ledwo zywa z bolu do szpitala... na usunięcie ciązy i ..jajowodow
tym razem mąż byl ze mna cale podejscie ale ... to tez niestety nie pomoglo 

lilonka
Smerfikowa mama
Dziewczynki - ciężarówki.
mam do sprzedania poduszkę-rogala dla ciężarówek za 62 zł (wysyłka gratis). Właśnie dziś przyszła z allegro (nawet nie rozpakowałam), kolor kremowe żyrafkiPoduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (2666071552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W piątek dostałam drugą w prezencie od mamy i teraz muszę jednej się pozbyć.
mam do sprzedania poduszkę-rogala dla ciężarówek za 62 zł (wysyłka gratis). Właśnie dziś przyszła z allegro (nawet nie rozpakowałam), kolor kremowe żyrafkiPoduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (2666071552) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W piątek dostałam drugą w prezencie od mamy i teraz muszę jednej się pozbyć.
Elala podwójne gratulacje
niech teraz maluszki zdrowo rosną;-)
Hola trzymam za jutro kciuki, będzie dobrze
Roxii, Lawendowy sen ciesze się ze wszystko ładnie rośnie, co raz bliżej sukcesu
Fusan dobrze że podchodzisz drugi raz, ja nie uzyskałm odpowiedzi po porażce co moge jeszcze zbadać i co mogło pójść nie tak i jak mogę sobie pomóc przy kolejnym podejściu, sama zaczynam drążyć temat, próbuję zalatwić skierowanie do genetyka i zrobić badania
Gotadora - przykro mi bardzo, trzymaj sie ciepło i zbieraj siły na dalszą walkę, bitwa z przeciwnościami losu jeszcze nie wygrana

Hola trzymam za jutro kciuki, będzie dobrze
Roxii, Lawendowy sen ciesze się ze wszystko ładnie rośnie, co raz bliżej sukcesu

Fusan dobrze że podchodzisz drugi raz, ja nie uzyskałm odpowiedzi po porażce co moge jeszcze zbadać i co mogło pójść nie tak i jak mogę sobie pomóc przy kolejnym podejściu, sama zaczynam drążyć temat, próbuję zalatwić skierowanie do genetyka i zrobić badania
Gotadora - przykro mi bardzo, trzymaj sie ciepło i zbieraj siły na dalszą walkę, bitwa z przeciwnościami losu jeszcze nie wygrana
Gotadora ! dzielna dziewczynaproponuje Ci dr St. nie poddawaj sie.. Widze ze twoj mąż też w rozjazdach ? tymbardziej cięzej Ci przechodzic przez to samej ... ja akurat to też znam , pierwsze podejscie prawie cale sama.. lacznie z dniem kiedy powiedziano mi ze to ciąza pozamaciczna i biegiem lecialam ledwo zywa z bolu do szpitala... na usunięcie ciązy i ..jajowodow
tym razem mąż byl ze mna cale podejscie ale ... to tez niestety nie pomoglo
![]()
tak, teraz już 10 miesięcy tak w rozłące ze względu na invitro. A on zajęty bardzo więc jak przyjeżdża to tylko na kilka dni, tu całe mnóstwo spraw do załatwienia ( remont domu pod"opieką" konserwatora) , dłużej był tylko w kwietniu to mi zastrzyki mieszał, ale gdyby nie to UK to nie byłoby nas stać ani na invitro, ani na żadne remonty
reklama
lawendowy_sen
Marcysiowa Królowo, ja 29.10 mam punkcję, a Ty serduszka
Będę myślała o Tobie.

Będę myślała o Tobie.
Podziel się: