Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pytanko- do kiedy miałyście w ciąży podwyższoną temperaturę? Bo mi spadła....Mialam caly czas 37,2-37,0 a dzis 36,8. Myslicie ze to cos zlego? Powinnam sie martwic?
Benle rozumiem Cię dokładnie, miałam to samiutko-miesiąc temu. Nie wiek, co powiedzieć, trzymaj się mocno. Wypłacz się troszkę na serduszku Ci będzie lżej. Musisz się trzymać
Pytanko- do kiedy miałyście w ciąży podwyższoną temperaturę? Bo mi spadła....Mialam caly czas 37,2-37,0 a dzis 36,8. Myslicie ze to cos zlego? Powinnam sie martwic?
Aisha napeno się nie martw. Ja kiedyś słyszałam, że na początku tylko jest mocno wysoka, gdy skok hormonów jest największy, i najmocniej "działa" ciałko żółte, ono nie zanika do końca ciąży ale jego stężenie jest mniejsze. nawet jak miałam wydruk beta hcg, to bodajże po 8 tygodniu spada. Tworzy się łożysko i to ono wtedy przejmuje wszelkie unkcje.