Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
BENLE tak mi przykro ... wiem, że teraz nie ma słów, aby Cie pocieszyć, ale czekamy z Tobą do jutra, tyle nas tu jest, słyszałam,że myśleniem dodać można pozytywnej energii, Kochana będę myśleć cały czas!
dziękuje Zuzia, to był wspaniały człowiek, jak to się mówi ostatnią koszule by innym oddał, a ja wtedy - rano byłam dzieckiem, wieczorem musiałam wydorośleć
Ja się wczoraj rozkleilam totalnie. bardzo sie martwilam i martwie nadal. zapomnialam wziac tabl na cisnienie i kurde skoczylo strasnzie Obwinialam sie ze cos moglo sie stac z babelkiem Teraz srody sie chyba nie doczekam!
No w sumie to nie wiem czy cos sie wydarzylo, po prostu sie wystraszylam....najpierw cisnienie 135/90, a potem 122/105 no i w koncu spadlo. Mam nadzieje ze maluch jest caly i zdrowy. Zmniejszylam tez dawke luteiny- z 3X2 na 2X2, mam nadzieje ze to tez nie wplynie zle- zalecenie lekarza oczywiscie. Chce zeby minelo juz te 12 tygodni..... narazie staram sie byc spokojna i czekam na te srode.