Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki Trzcinka, dzięki zosia k, a co do zarażenie to my bardzo chętnie tego bakcyla złapiemy, teraz akurat okres największej zachorowalności, więc może i nas ten wirusek w końcu złapie
O tym zarazaniu to wyszlo tak, ze ja cytowlam post Zosi K a wkleil sie tak jak by to byly moje slowa. Ale co tam, w koncu po wczorjaszym transferze moge uznac ze w ciazy jestem
Czuje sie dobrze. Ogolnie od kilku dni mam taki napuchniety brzuch taki jak przed okresem i bol piersi, ale mysle ze to zasluga zelu dowcipnego z progesteronem, ktory biore od dnia pobrania komorek. Dzien leniwy, po pracy tylko odgrzalam obiad, poplotkowalam tel z siostra, drzemka
I wydaje mie sie ze wech mi sie wyostrzyl, ale nie wiem czy to moja wyobraznia czy rowniez zel
Matko Bosko jeden dzień mnie zmuliło i nie siadłam do kompa a tu ponad 5 stron! Ledwo nadrobiłam.
Babeczki po transferze - uważać na siebie, odpoczywać.
Stymulujące się - trzymam kciuki za pęcherzyki.
Ja się witam o poranku. Wczoraj poszłam spać o 18 i dzisiaj nie mogłam wstać. Mam takie napady spania bo czasem nie śpię pół nocy a czasem ponad jedna noc. Poza ty nic ciekawego.
Ja byłam stymulowana gonapeptylem i menopurem o ile pamiętam w dużych dawkach. Pęcherzyków było 16 i suma sumarum zapłodniło się 5. 2 mam w brzuszku a 3 na zimowisku.
Apropos biedronki to "tanio jak w biedronce" przypomniało mi mój urlop w Egipcie. Idzemy przez targ i tam z każdej strony w wielu językach słychać teksty woda, cola, piwo itd. W pewnym momencie arab z niewinną miną po polsku wali tekstem "TANIEJ NIŻ W BIEDRONCE". Wrażenie murowane!!