reklama

Kto po in vitro?

Gotadora to faktycznie troche wysokie do ciązy ale liczy się głownie FT4. do ciąży pownno byc powyzej 16 a wysokie TSH hamuje FT4 dlatego trzeba zbic TSH.. dadzą Ci euthyrox i szybko spadnie , zobaczysz :)

reklama
Doniemika nie martw się, zobaczysz,że będzie dobrze
yes2.gif

doniemika wiem łatwo jest pisać komuś radzić, a samemu jak się jest w takiej sytuacji to nie wiadomo, jakby się zachował. narazie nie załamuj się, masz w sobie 2 bąbelki i myśl tylko o nich, one tam są i nie mogą być stresowane przez ciebie, z tym co już się stało nic nie poradzisz, teraz myśl o nich, bo one są najważniejsze

madzielanek nie odstawiłaś ethyroxu? ja na razie nie biore bo tsh 1.63 to na ta chwile chyba ok .. nei wiem czy to dobrze tak caly czas sie tym faszerowac?
Jesli chodzi o moja histero to juz sie tak jej zaczelam bac ze cos mi uszkodza ze zaczelam myslec o zrezygnowaniu ale jednak musze wiedziec co tam w środku sie dzieje.. Powoli czuje sie zrezygnowana i trace troche wiare..

reklama
kinga a co to ta inhibina b? nie pamietam czy takie coś miałam, a nie mam jeszcze na tyle odwagi, by w moje dokumenty zajrzeć, nie chcę wracać myślami, do czego to badanie jest?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry