lawendowy_sen
Fanka BB :)
Molla, ten obrazek towarzyszy mi już od soboty. Zerkam na niego ile wlezie, bo bardzo chce utrwalić ten widok 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I jak ci to cenowo wyszło?? Ja się obawiam, bo byłam stymulowana do iui menopurem 75 miałam chyba z 8 zastrzyków raz dziennie i wyhodowałam tylko dwa pęchole, które pomimo podania ovitrelle nie pękły. Boję się bo mi teraz powiedział, że będę stymulowana niską dawką, bo mam AMH 5,4 i policystyczne jajniki. Hmmm jeszcze się okaże że znów tylko dwa wyhoduję:-(Nie wiem jakim protokołem mnie weźmie teraz, ale kazał mi sie po nowym roku stawić i mam mu powiedzieć co chce, no chyba wiadomo co??? Ja pierwszym razem musiałam zjawic się pod koniec cyklu, i od 1 dc przyjmowałam tabletki antykoncepcyjne 6 tygodni , gdzie kazał mi się stawić w po 6 tygodniu przyjmowania tabletek anty, nie przerywając ich brania, po tych 6 tygodniach zrobił mi usg i kazał kolejne 2 tygodnie jeszcze przyjmować, tak ze przyjmowałam je prawie 9 tygodni tez 7 dniowej przerwy, by wyciszyć prace jajników, potem czekałam na @ i odrazu na estradiol i od 3 dc. stymulation![]()
Popieram, banan na twarzy jest jak tylko się jakiś pojawi.Ja też lawendowy kocham za te obrazki zresztą chyba was wszystkie, wszystkie jesteście kochane ♥♥♥♥♥♥