Jeśli chodzi Ci o cykl w którym się przygotowujesz do crio to ja miałam zalecone zrobić w 2 dc estradiol , progesteron i lhHej Dziewczyny
Podpowiedzcie mi proszę jakie hormony bada się w 3 dniu cyklu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli chodzi Ci o cykl w którym się przygotowujesz do crio to ja miałam zalecone zrobić w 2 dc estradiol , progesteron i lhHej Dziewczyny
Podpowiedzcie mi proszę jakie hormony bada się w 3 dniu cyklu?
Jeszcze nie przygotowuje się, ale jestem w Polce i chciałabym sobie zrobić przy okazji. Dzięki ;-)Jeśli chodzi Ci o cykl w którym się przygotowujesz do crio to ja miałam zalecone zrobić w 2 dc estradiol , progesteron i lh![]()
Mój mąż brał Profertil 1 x 2 i poprawiły my się wyniki. Choć drogie te leki. Brał chyba ok 10 miesięcy. Teraz już mu odpuścilam, bo szkoda się faszerowac. U mnie póki co wszytko idzie dobrze, beta idzie do góry i jakby coś to mamy jeszcze 6 mrozaczki, ale mam nadzieję że sobie będą czekać, może kiedyś z nich skorzystamy lub oddamy do adopcji. Trochę dziwne uczucie, ale wyboru nie mamy.Dziekije.maz nic nie bierze bo kiedys jak lykal te specyfiki to jeszcze gorsze badania byly. Oj oby te 2 jajca byly zlote a do zaplodnienia to dwa plemniory my przeciez znajda[emoji16]
Bo w poprzedniej klinice mialam 3 stymulacje i za pozno do niego przyszlam.co wizyta to slysze... no on jest specyficzny taki.. w symie jest jeszczevopcja dzialania na wlasnej komorce jednej nez srymulacji. Dzialala tak ktoras?
To trochę masakryczne. Jeżeli my oddajemy swoje zarodki ,, swoje dzieciaczki,, to dlaczego ktoś nimi handluje? My chcemy pomoc innym.Nic już z tego nie rozumiem. To ja mam oddać swój zarodek za darmo a klinika za ten zarodek pobiera opłaty za adopcję?
Jakieś 3 lata temu w gamece gdyńskiej AZ kosztowało 1 tysiąc. To jeszcze rozumiem ale 8 tysięcy tez uważam ze przesada!W katowickim ciechocinku slyszalam, ze az 2 tys + tysiak za transfer, wiec jeszcze chyba mieszcza sie na poczatku tej skali cen ale 8 tys za 1 zarodek to juz sie chyba bardziej oplaca zaplacic za kd + nd i miec pare tych zarodkow!
Mi tez powiedział ze jak teraz się nie uda to proponuje spróbować na cyklu naturalnym ale generalnie odebrałam to pozytywnie jako ewentualna opcje przy niepowodzeniu.@anett96 a jakie mas teraz amh ze on Ci mowi ze sie wypstrykalas?
I maz nie mial wczesniej problemow a teraz jest taki dramat?
Jedna z kolezanek tez miala od Lewego propozycje tego naturalnego cyklu ale chyba nic z tego nie bylo...
Walcz o te dwa! Trzymam mocno.
Kochana ja jestem zielona w temacie doradzania w tej kwestii, moge tylko Ci powiedzieć ( bo my jesteśmy chyba jeśli dobrze pamietam ten sam tydzień ciazy 12+6)jak to wyglada u mnie, jeszcze z niczego nie schodzę. Biorę 2x4 luteinę pod język, 1 duphastonDziewczyny jeszcze wroce do tematu z wczoraj sory, ze wam o tym marudze, ale po probie zmniejszenia dawek progesteronu zgodnie z zaleceniami kliniki o polowe po 2 epizodach wydzieliny kawa z mlekiem wrocilam tego samego dnia do wyjsciowych dawek. Nie sadzicie, ze moze zbyt gwaltownie ten progesteorn zostal zmniejszonu o polowe z dnia na dzien? Duphaston 2-2-3 na 1-1-2 i lutinus z 2-2-2 na 1-1-1.
Ja zawsze robię na czczoTak zrobie, pojade na progesteron, czy lepiej robic to badanie przed przyjeciem lekow zeby badanie wykazalo ten poziom produkowany naturalnie?