Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz jest troche lepiej, zobaczymy jak bedzie wieczorem. A skurcze są dalej, biorę ta nospe ale nie bardzo pomaga, w dzień jest ich mniej i pojawiają się rzadziej niż wieczorem, narazie mialam może ze dwa razy te skurcze
nie wiem, nie zastanawiam się nad tym, co ma być to będzie. Ale doszlam do wniosku że jak teraz sie nie uda to pogadam z lekarzem i powiem o tych skurczach, bo mam je po każdym transferze, nie wiem moze mój organizm traktuje zarodek jako ciało obce i je odrzuca, moze trzeba porobic jakies badania
Zobaczymy, narazie czekam do 13
niepotrzebnie tak szybko je kupiłam, bo leżą i mnie korcą

:-)
A to z tym odrzuceniem zarodka to tylko taka moja teza , tak sobie gdybam nie mówie że tak jest, ale jeśli teraz sie nie uda to myślę, że jest to prawdopodobne. Zobaczymy, wezmę jeszcze ten magnez chociaż tez nie wiem czy powinnam, bo biorę takie ogólne witaminki tam jest magnez, nie chce przesadzić...Trzymam kciuki za wasze bety dziewczyny, ja tez przez dosc dlugi czas po transferze mialam bole jak przed @ i niektore testy tez nie wychodzily, dopiero wyniki z krwi potwierdzily ze jestem w ciazy, napiszcie prosze jaki leki bralyscie przy transferze z mrozaczkow? Pozdrawiam